onderdelen die op voorraad liggen en niet 3 weken laten liggen omdat 1 onderdeel niet voorradig was.
Pluspunten
Duidelijk website en correcte levering
Pluspunten
Redelijk goede prijzen, en vlotte verzending, goed op de hoogte gehouden via mail
VerbeterpuntenJammer dat je ( rij er dagelijks langs) niet kan afhalen, en verplicht bent om verzendkosten te betalen.
Pluspunten
het product dat ik nodig had voor mijn model was makkelijk en snel te vinden
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment
VerbeterpuntenZoekfunctie kan beter
Pluspunten
Snelle bezorging ! Goede kwaliteit ! En altijd informatie terug ZELFDE DAG ! TOP jongens ben echt blij
VerbeterpuntenNIKS !
Pluspunten
Snelle levering en duidelijk wat op voorraad is en wat niet. En welke eventuele levertijd ongeveer. duidelijk en snel Veel onderdelen los leverbaar en duidelijk op de site!
Ik kan niet invullen NVT dat accepteert de enquete niet. In rood aangegeven niet ingevulde vragen zijn ook niet rood
Pluspunten
Originele onderdelen van de tekening zo te bestelllen en het filter dat ie alles laat zien voor jouw scooter
Pluspunten
Prima volgens afspraak
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
verzendkosten
Pluspunten
duidelijke site
Pluspunten
Correcte levering, zowel levertijd
VerbeterpuntenBetaling per overschrijving en leveren als de betaling bij jullie binnen is.
Pluspunten
Prijs/kwaliteitsverhouding
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kan snel bestellen en je ziet 9 van de 10 een foto van artikel.
VerbeterpuntenAls aangegeven staat is op voorraad, vind ik het niet fijn om 5 weken te wachten omdat het besteld moet worden in Italie.