Pluspunten
Snel en efficiënt afgehandeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
heel snelle levering
Verbeterpuntenretouren is heel duur ( op eigen kosten) 16,40 euro vanuit belgie, heb nochtans een vespa helm maat l maar de bestelde maat l was duidelijk te groot, dit soort vespa helm vraagt duidelijk maatje minder, had misschien vermeld mogen worden
Pluspunten
Veel op voorraad en snel geleverd
VerbeterpuntenAls iets niet op voorraad is, maar andere spullen wel, stuur de spullen die wel leverbaar zijn alvast op.
Pluspunten
Snelle reactie op mijn mail
Pluspunten
ZEER SNEL
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke plannetjes, vlotte website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering Goede prijs. Alles op voorraad Goede communicatie
VerbeterpuntenMischien iets meer tunings onderdelen voor het plaatwerk van piaggio scooters
geen
Beter spul geven en snellere levering voor de rest goed bedrijf
Pluspunten
geen
Verbeterpuntende bestellingen moeten echt veel sneller gaan dit gaat veelste traag. komen mijn onderdelen uit hongkong ofzo?
Pluspunten
perfecte materialen
Verbeterpuntennogal dure verzendingskosten
Vermeld op de website of een artikel echt in voorraad is. Ondanks dat ik uitsluitend artikelen heb besteld welke volgens de site in voorraad waren werd toch een artikel in backorder gezet. Helaas heb ik in het verleden deze ervaring al eerder bij Easyparts gehad. Van uw medewerker kreeg ik onderstaande link voor de variorollen; Rollen 25km/h uitvoering http://www.easyparts.nl/Variorollenset-ATHENA-%2816x13%29-08%2C5g_%28Rollensets%2016X13%29-p164346.html Echter, dit is het verkeerde artikel, variorollen voor de 25 km. uitvoering zijn geen 8,5 gram maar 6,5 gram, waardoor ik alsnog bij een plaatselijke dealer ddit onderdeel moest aanschaffen en ik nu zit met rollen welke ik nooit zal gebruiken. Joop Monster Mauritsweg 98 2988 AM Ridderkerk [email protected]
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit van de goederen
Pluspunten
Makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenMoeilijk bereikbaar