De bestelde onderdelen zijn snel geleverd ,1 o onderdeel welke transportschade had is alsnog op de dag van melding zonder problemen opgestuurt.

Goed maar redelijk duur

Alles binnen aanvaardbare termijn geleverd. De juiste artikelen en goed verpakt. Best wel prijzig.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Topservice !

Duidelijke en goede website, grote voorraad en snelle levering !

Altijd goed, bestel hier al jaren onderdelen

Goed!

De levering was TOP, snel, goed verpakt, een zeer vriendelijke bezorger, ik had al in het verleden bij jullie besteld maar er volgen zeker nog bestellingen thanks

In een zin Gewoon goed.

Zal er de volgende keer weer bestellen.

Info omtrent leverdatum gebrekkig

DHL leverde later dan gepland en eerder dan aangekondigd

weinig voorraad sym fiddle 2 euro 4 dus te lange levertijd

echter de retourbetalingen voor art. met lange levertijd super snel retour ! prima service

overdreven lange levertijden rest is prima

prijzen zijn netjes ,duidelijke webside alles is prima op de levertijden na die in de weken tot meer als een maand kunnen oplopen . Kan ik niet verkopen naar mijn klanten

Bestelling is vlot verlopen en de levering is snel uitgevoerd

Vlotte en correcte service

Ondanks dat ik melding kreeg dat het artikel niet binnen was werd dit heel snel opgelost .Top.

Fijne en duidelijke site

Gemakkelijk mijn onderdelen kunnen bestellen voor mijn motor.

Geweldig bedrijf alleen super jammer dat je je niet kan bellen, gelukkig reageren ze vrij snel op de mail.

Vrijdag besteld, woensdag Geleverd. Mocht iets sneller zijn maar in het algemeen toch tevreden.

Tevreden, levering mocht iets vlotter Geleverd worden, 4 dagen is iets te lang. Algemeen toch een aanrader.

Goede service.

Perfecte en deskundige service.

Gemakkelijk onderdelen kunnen vinden en snel geleverd

Door sele tie op merk type bouwjaar etcetera makkelijk onderdelen kunnen vinden. Bestellen en levering ging even gemakkelijk

Al jaren goeie ervaringen mee

Altijd snel geleverd en originele onderdelen

Prma

Besteld en geleverd

Een vlotte levering , en correcte stukken

Uitstekende service

Gebruiksvriendelijke website, vlotte communicatie, klantgericht... kortom prima. Mensen denken met je mee wanneer onderdelen moeilijk beschikbaar zijn. Top!

Correct en snel geleverd

Past perfect

Zeer snelle levering en goed verpakt.

EasyPart is daadwerkelijk easy. Ze hebben enorm veel onderdelen die je makkelijk kan bestellen.

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering van het windscherm dat nergens te koop is maar hier wordt het geregeld hulde

SLECHT SLECHT SLECHT

IK MOEST 2 MAANDEN WACHTEN VOOR EEN KLEINE STUK. NIET CONTENT. NIET AANGERADEN. (EIGEN MENING)

Netwerk 130

1446 WR Purmerend