Pluspunten
Verbeterpuntenhet retoer sturen van onderdelen mag wel beter aan gegeven worden op de site ben lang aan het zoeken geweest voor dat ik het vond jammer genoeg ben ik telaat met retoer sturen van een verkeerd bestelde benzine kraan
.................
Pluspunten
Veel scooter modellen te vinden waardoor juiste onderdelen gevonden worden. Enigste site die dit zo goed heeft. Prijs is ok
VerbeterpuntenSite loopt niet lekker. Raakt ingestelde scooter kwijt. Dan moet je opnieuw beginnen. Soms te veel menus om tot juiste artikel te komen. Zoek functie geeft te veel onbruikbare artikelen. Bij model selectie zijn productomschrijving soms in code taal. Dus onduidelijk. Inhoud artikelomschrijving is ook vaak onvolledig. Alternatieven worden niet altijd geboden op site terwijl die er wel zijn.
Pluspunten
duidelijk met merken
Pluspunten
Super snelle levering en gratis setje maliso stickers
VerbeterpuntenOnderdeel voor me aerox heb ik zelf moeten aanpassen voor het paste en het was geen universeel onderdeel maar echt voor aerox
Pluspunten
ze proberen een goed bedrijf te zijn met kwalitatief goed materiaal en snel en goede afwikkeling van orders!
VerbeterpuntenBij sommige artikelen zijn de prijzen te hoog ! Dat moet beter om goede concurentie te bieden en marktaandeel te houden en verbeteren ! Als ik bijvoorbeeld twee pakkingen bestel, die in een envelope verstuurt kunnen worden,moet het niet in een klein pakketje verstuurt worden !
Jammer dat verzendkosten duurder zijn geworden, ook lijkt het dat er minder op voorraad is dan een 1-2 jaar geleden.
Levertijd
Pluspunten
Pluspunten
Er was een product kapot geleverd, en een dag later meteen een nieuwe opgestuurd.
VerbeterpuntenMisschien acties m.b.t verzendkosten.
Pluspunten
Goede service en weten veel over onderdelen.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
duidelijke informatie mbt onderdelen adhv afbeeldingen en foto's, originele onderdelen, snelle levering
Verbeterpuntenkunnen de prijzen iets scherper?
Pluspunten
Leveringsprecisie
VerbeterpuntenControle op staat van besteld item voor verzending
Pluspunten
Sorry,geen,zie hiernaast
VerbeterpuntenEen product wat prima in een envelop had gepast wordt in een veel te grote (en dure doos) gedaan. Op deze manier heb je als klant onnodig veel te dure verzendkosten. Bovendien viel het product kwalitatief zwaar tegen(Motip) terwijl ik mij wel aan de instructies heb gehouden(plaktemperatuur). Ik ben dan ook teleurgesteld en inmiddels bij een ander bedrijf mijn product besteld,ik ben hierdoor 20 euro armer,erg jammer!!!
Beste, Jammer dat u dit probleem niet bij ons gemeld heeft. Dan hadden we het op kunnen lossen. U had dan een ander rolletje gekregen. Als we geen goed rolletje hadden kunnen leveren zouden we het betaalde bedrag inclusief verzendkosten hebben teruggestort. Tevens jammer dat u ons beoordeelt op communicatie, garantie,personeel en afspraken nakomen terwijl dit helemaal niet aan de orde is geweest. U heeft ons nooit contact met ons opgenomen om het probeel te melden. Vriendelijke groeten, Easyparts Team
Pluspunten
Verbeterpuntenmisschien sommige onderdelen per set opsturen of een betere beschrijving geven ivm de te gebruiken onderdelen die daarbij horen
ALS de bestelling niet in zijn geheel kan Worden verstuurd ,door een nabestelling bij een fabrikant ,kunt u wel de produkten sturen die wel in het magazijn aanwezig zijn !
Pluspunten
bestelling prima af gehandeld.