Pluspunten
Vlotte behandeling en een goed lopend bedrijf.
Verbeterpuntensamen stelling van artikelen soms verwarrend, welke artikelen bij elkaar horen (vandaar mijn vergissingen).
Pluspunten
Snelle levering en een duidelijke website
VerbeterpuntenDe verzendprijs is te hoog
Pluspunten
Hele goede en snele levering en heel goed op de hoogte gehouden
Als bij bestelling backorder is stuur de rest dan al op.
Pluspunten
duidelijk,overzichtelijk en simpel.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering goede kwaliteit
Verlaag bezorgkosren
Pluspunten
Geen, Bagger hulp
VerbeterpuntenMeer reageren op mailtjes, Geen eten in pakketjes doen, Jij weet niet wie ik ben, Jij, Niet passend op een neger kiep
Pluspunten
breed portfolio
Verbeterpuntenonderdelen klopten niet. verkeerde spullen bestelt. site dus niet helder
Pluspunten
Goed bezig ga zo door betrouwbaar en snel
VerbeterpuntenBetere uitleg op internet hoeveel stuk erin zitten .
Pluspunten
Alles werd snel geleverd nadat ik had doorgegeven dat alles wat op voorraad was al mocht worden verzonden.
VerbeterpuntenUit zichzelf de artikelen al verzenden die op voorraad zijn zoals aangegeven en niet wachten op dat ene onderdeel.