Pluspunten
VerbeterpuntenGeen antwoord op mijn mail. Spullen kwamen beschadigd uit de doos.
Pluspunten
alleen maar!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima webshop. Levering is altijd snel. Als iets niet op voorraad is zal dit direct besteld worden. Met regelmaat onderdelen e.d. besteld en altijd netjes, snel en keurig geleverd.
VerbeterpuntenGeen. Prima bedrijf en heb nog geen negatieve punten mogen ontdekken.
Pluspunten
Goede service en snel geleverd
Pluspunten
Gemakkelijk, snel, betrouwbaar
VerbeterpuntenNog scherpere prijzen
Gwen
Pluspunten
snelle levering doen niet moeilijk als er iets geruild moet worden
Pluspunten
goede prijs kwaliteit verhouding! erg blij met de site waar je het merk en model van de scooter kan aangeven en daardoor alles gefiltert wordt.
even melden als iets niet op voorraad is . wanneer wel geleverd wordt.
Pluspunten
snelheid ,duidelijkheid van de website
VerbeterpuntenIk heb een verkeerd artikel besteld. Daarover gemaild maar geen reactie gehad. Het is schijnbaar moeilijk contact te krijgen. Ook het niet kunnen bellen vindt ik een groot nadeel
Pluspunten
Veel onderdelen op voorraad, dus snelle levertijd. Ook veel onderdelen in het assortiment
VerbeterpuntenPrijzen zijn aan de hoge kant
Pluspunten
tevreden over het algemeen ..weetje iets niet hoe het heet stuur een email en je krijgt ook per direct een antwoord. echt tevreden.
Verbeterpuntenga zo door !
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levertijd, zeer goede nazorg en garantie oplossingen
VerbeterpuntenKleinere verzendmethode bijv. brievenbuspost voor kleine onderdelen