Pluspunten
correcte mails en goede site waar alles over de bestelling staat , ook als de levertijd wat langer is i.v.m niet op voorraad .
Verbeterpuntenniets op aan te merken
Pluspunten
Mooie kwaliteit yamaha earox rijd er lekker mee
VerbeterpuntenNadeel: jammer dat er geen mond pakking bij zit voor de uitlaat ik verwachte alles bij een nieuwe uitlaat pakket TIP zet het er bij dat het niet inbegrepen is maar easy parts 1# scooter shop voor mij gr geordi
Pluspunten
Snelle levering en goede overzichtelijke voorraad
VerbeterpuntenVerschillende merken zoals stage6
Pluspunten
Snelle levertijd, goedkoop.
Pluspunten
Membraam en inlaat voor de peugoet jetforce 50 C-tech waren makkelijk te vinden en werken prima. De brommer start weer als de beste!
Misschien de aantallen van een op voorraad zijnde product erbij plaatsen?
Pluspunten
Veel op voorraad, overzichtelijke webshop
VerbeterpuntenMinder verzend kosten. Op alle producten komt 7,95 verzendkosten. Beetje jammer bij een bestelling van net 10 euro.
Pluspunten
eenvoudig en snel bestellen
Verbeterpuntenivm snelheid bestel ik bij easyparts maar als er onderdelen niet op voorraad zijn, wordt heel de bestelling vertraagd. Liever zou ik hierin nog een keuze hebben om onderdelen die niet gelijk leverbaar zijn later na te sturen, desnoods met nog een keer verzendkosten, of helemaal te laten vervallen
Pluspunten
grote keuze, snelle levering
Verbeterpuntenbelachelijk hoge verzendkosten. Iets wat makkelijk in een envelop past wordt in een doos gestopt met 7,95 Euro (!) verzendkosten. Een andere optie is er niet
Pluspunten
alles goed op merk
Pluspunten
snelle levering, ook originele onderdelen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Pluspunten
Perfect geleverd, niets aan op te merken !
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Goed en netjes afgeleverd in doosje Veel keus