Pluspunten
LAATSTE BESTELLING , PERFECT GEGAAN
VerbeterpuntenVOORLAATSTE BESTELLING, PET BESTELD, VERKEERDE GELEVERD, RETOUR GESTUURD, NOOIT ANDERE PET OF GELD REOUR GEHAD!!!!!!!! MISSCHIEN NU EENS EEN OPLOSSING!!!!
Ik heb u 03/11/14 gebeld maar u nam niet op. U heeft hier nooit een pet besteld dus ik denk dat u zich vergist met een ander bedrijf. Graag beoordeling aanpassen.
Pluspunten
goed geleverd, stukken passen. niets op aan te merken
Pluspunten
Gewoon prima, heb het ook doorgegeven aan diegene die min oude motroscotter heeft gekocht.
Pluspunten
Goed spul voor prima prijzen
VerbeterpuntenOp moment van bestellen stond mijn artikel op voorraad en na bestellen ineens niet meer en zelfs niet bij de leverancier... Dus moest hierdoor ineens langer wachten dan in eerste instantie gemeld!
Pluspunten
VerbeterpuntenEen uitgebreide antwoord via mail .ivm kort af.
Pluspunten
Snelle en duidelijke weergave van het onderdeel
Pluspunten
Op zich wil het personeel behulpzaam.
VerbeterpuntenEen artikel besteld dat twee maal verkeerd geleverd is, deze ook twee maal terug gestuurd. Daarna weken lang niets gehoord. Uiteindelijk en een email gekregen dat het artikel, zoals aangeboden op de site, niet leverbaar was. Na anderhalve maand niet geleverd wat besteld is !
Pluspunten
Prima service. Personeel is heel bereidwillig.
Pluspunten
1 onderdeel verkeerd; terug gestuurd; binnen een week juiste onderdeel in huis!
Pluspunten
veel onderdelen, overzichtelijke site
Verbeterpuntenhet niet origineel (en dus alternatief) inlaatspruitstuk pastte niet.