geen
Pluspunten
Snelle, correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Contactslot besteld snel en keurig geleverd.
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit!
VerbeterpuntenVind jullie site prima, zou niet weten wat er veranderd moet worden
Pluspunten
hoe meer je besteld des te lager de verzendkosten .
Pluspunten
Vandaag besteld morgen in huis
Onderdelen véél te duur
Pluspunten
zeer vlotte afwerking. Zeker een pluim waard
Pluspunten
Gewoon super
VerbeterpuntenNiks.
Levertijd
Pluspunten
Easy Parts heeft een mooie internet pagina. Je kan makkelijk via een bouwtekening van je scooter je onderdelen vinden en bestellen. Goed bedrijf
VerbeterpuntenWat ik zie bij andere leveranciers is dat ze veel spullen gratis versturen of boven een bepaald bedrag. Dat mis ik bij easy parts. Euroscooters doet dat wel. BV laatst moest ik remschoenen hebben ( voorwiel )bij euroscooters was verzending gratis, bij easy parts was het € 7,95,- Het ging om de zelfde remschoenen. Dus dat kost klanten en geld.
Onderdelen die op voorraad zijn direct verzenden
Pluspunten
Zeer snelle reactie en verwerking erna.
Verbeterpuntengeen blijf zo doorgaan
Pluspunten
snelheid van de levertijd is uitstekend
Verbeterpuntende prijzen van aprilia rs 50 onderdelen zijn erg prjzig