snellere levering
Pluspunten
na betaling zeer snelle levering
Telefonisch bereikbaar zou een heel goed verbeterpunt zijn.
Pluspunten
goed geleverd! betrouwbare site! bijna geen verbeterpunten!
Verbeterpuntenlaat weten als de helm besteld is bij de leveransier wanneer hij toekomt bij jullie voor de rest is alles goed! :)
Pluspunten
vind als je al enkele keren besteld heb dat ze mogen antwoorden anders is alles altijd goed afgelopen
Verbeterpuntenheb verkeerde cilinder gehad heb al 3 mails gezonden geen reactie
Pluspunten
Pluspunten
de prijs voor het verzenden is best wel hoog want het had ook in een envelop gekund als het in een envelop kan
Verbeterpuntenkijken of het in een envelop kan en dan versturen
Pluspunten
Woedt snel gereageerd op je mails.
Pluspunten
VerbeterpuntenMet bankcontact kunnen betalen in het buitenland; eventueel met sofort banking
Pluspunten
goede communicatie en betrouwbaarheid
Verbeterpuntenonderdelen meer op voorraad hebben, want de mijne moest nog is weer besteld worden door jullie en dat duurt weer langer
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenBij losse onderdelen melden dat het geen set is maar per stuk gaat , voorkomt verwarring omdat de ene onderdeel een set is en de andere onderdeel niet terwijl dat niet duidelijk zichtbaar is en ook eigelijk niet logies is.
Pluspunten
Klantvriendelijk prijs is niet al te duur levertijd is vrij snel ligt eraan wanner je besteldt
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Het is gewoon het juiste spruitstuk rubber dat ik gekocht heb, door op het type brommer te zoeken. De winkel waar ik was wou deze gewoon niet bestellen ivm de prijs ofzoiets. Terwijl hier helemaal niet zo duur is.
VerbeterpuntenEen spruitstuk rubber kan makkelijk door de brievenbus passen of in ieder geval in een kleinere doos.. Dat was een beetje minder. Verzendkosten waren bijna meer dan het spruitstuk rubber zelf. Daardoor werd het wel weer een wat duurdere grap, en dit is niet leuk. Zeker een minpunt. Zal ook zeker wel zijn ivm veilig transporteren, maar het kan in een kleinere doos.
Pluspunten
Mooie site, fijne tekeningen en database.snelle levering.
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
levertijd klopte en je krijgt bij iedere status een e-mailtje
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenBij de onderdelen neerzetten wat je evt ook nodig hebt
Pluspunten
Erg goede site met duidelijke tekeningen
VerbeterpuntenSoms wat prijzig
Pluspunten
De regenhoes voor mijn motor past goed!
VerbeterpuntenSnellere levering!
Pluspunten
tevreden