Pluspunten
Veel in voorraad Makkelijk bestellen Snelle levering
VerbeterpuntenTelefonisch niet bereikbaar, wat wel handig kan zijn
Verstuurd de goede spullen..
Hallo, Kunt u aangeven wat er hier is fout gegaan. U heeft bij ons niets gemeld. Er is dus helemaal geen communicatie geweest. Beetje vreemd dat u ons daar een 1 voor geeft. Als u aangeeft wat er fout is gegaan kunnen we het oplossen. Vriendelijke groeten. Het Easyparts Team
Snellere levertijd
Hallo, U heeft op 18 augustus 's avonds om 20.00 uur besteld. Wij hebben de bestelling op vrijdag 22 augustus verstuurd. Eén artikel in deze bestelling had vooraf duidelijk aangegeven levertijd van 3-5 werkdagen. Wij hebben dus ruimschoots binnen de opgegeven levertijd geleverd. Uw kritiek betreffende levertijd is in mijn ogen dus totaal onterecht. Vriendelijke groeten, Het Easyparts Team
goede service
Hallo, Kunt u aangeven wat er precies is fout gegaan en waarom u niet tevreden bent? Ik zie namelijk alleen dat we een spiegel geleverd hebben die tijdens transport kapot is gegaan. U heeft echter een nieuwe ontvangen en de verzendkosten zijn vergoed. In mijn ogen dus netjes afgehandeld. Mochten we iets over het hoofd zien dan wil ik u vragen dit bij ons te melden. Vriendelijke groeten, het Easyparts Team.
Pluspunten
Zeer snelle bezorging
VerbeterpuntenMet verpakking beetje opletten want mijn pakketje was ope
Pluspunten
Snelle levering nadat ik een email had gestuurd. Ook had ik rolletjes besteld maar die bleken nog niet te bestellen. Hiervoor andere rolletjes gekregen in afspraak die zelfs duurder waren voor dezelfde prijs als de oudere rolletjes!
VerbeterpuntenZelf het initatief nemen op contact met de klant te leggen. Na weken niks gehoord te hebben van mijn bestelling, had ik maar een e-mail gestuurd. Ik werd wel gelijk teruggemaild met een snelle oplossing.
Pluspunten
Goede idee met het filteren van een voertuig en de tekeningen zodat we snel de onderdelen kunnen vinden.
VerbeterpuntenBetaling komt na 3 dagen . Kan sneller
Hallo, Uw kritiek wat betreft de betalingen per bank vanuit België is terecht. Dat duurt erg lang. Dit wordt overigens niet door ons veroorzaakt maar door de banken. 2-3 werkdagen duurt het voordat wij een betaling daadwerkelijk ontvangen. Easyparts gaat op korte termijn andere betaaldiensten aanbieden zodat dit soort onnodige vertraging tot het verleden gaat behoren. Van uw overige kritiek begrijp ik niets. U heeft ons geen mail gestuurd met een klacht. Ook telefonisch is er volgens mij geen contact geweest. Graag iets laten weten als we nog iets voor u kunnen betekenen. Bedankt. Vriendelijke groeten, het Easyparts Team
Pluspunten
Betaalbare prijzen ,en snelle service !
VerbeterpuntenWat meer/betere uitleg van producten ( voor de leken onder ons ) .
Pluspunten
Duidelijke site,er is heel veel te vinden en snelle levering.
mijn laatste bestelling was een gedeelde backorder de levering duurde zeer lang waardoor ik de spullen bij een ander heb moeten kopen, nu zit ik met dubbele spullen op zich niet zo erg maar ik heb zelf moeten mailen hoe lang het nog duurde voor ik mijn onderdelen had. jammer dit kan denk ik beter
wachte tijd
Pluspunten
Grote keus. Uiteindelijk snelle verzending/bezorging
VerbeterpuntenE-mail communicatie via site omslachtig. Ik moest steeds een contact formulier invullen om te reageren op een Email. (No reply adres) Telefonisch contact niet mogelijk.
U geeft ons voor communicatie een 3 maar ik begrijp niet waarom. De vermelde levertijd van de Polini remblokken klopte inderdaad niet vanwege de zomersluiting van Polini. Echter stond toen u de bestelling plaatste niet dat ze op voorraad waren. Er stond bij levertijd "10-15 werkdagen". Uiteindelijk hebben we passende remblokken gestuurd van gelijkwaardige kwaliteit (komen uit dezelfde fabriek) en het forse prijsverschil keurig teruggestort. Prima oplossing lijkt me. Als u dit geen goede oplossing vindt zullen we de remblokken terugnemen en alsnog de Polini blokken leveren. Bedankt voor de tips betreffende Facebook. We weten dat we daar eigenlijk actiever zouden moeten zijn maar helaas ontbreekt de tijd.
Pluspunten
Ben bijna over alles tevreden. Levertijd prijs kwaliteit alles eerste klas.zeker aan te bevelen.
VerbeterpuntenIk had een cilinder besteld maar hier stond niet bij dat hier ook een piston bij was.en natuurlijk had ik ook eentje besteld dus zit ik er nu met twee !! En bij de sloten van de sym zijn geen borgklemmetjes bij en dit zou een kit zijn. Spijtig. Groetjes Alex