Pluspunten
buiten de verbeterpunten om een prima site.
Verbeterpunten-De bezorgkosten mogen wel omlaag voor kleine brievenbus bestellingen. -De specificaties van de onderdelen ontbreken. Er wordt wel aangegeven op welke scooters een onderdeel past, maar de afmetingen ect missen vaak. Een beter product omschrijving met specificaties zou deze site onverslaanbaar maken.
Pluspunten
Magazijnvoorraad status wordt weergegeven Snelle levering Site filteren op jou merk/type bromfiets Producten Goed verpakt
VerbeterpuntenEerst ontvangen en later betalen binnen 14 dagen Telefonisch niet bereikbaar
U vergist zich, u heeft een bestelling bij een collega webwinkel besteld. Voorraden worden bij ons wel weergegeven.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving product. Snelle levering.
Kan geen factuur krijgen met BTW nummer zelfde prijs voor handelaar
Pluspunten
Een goede levering en goede kwsli Een goede levering prijs kwaliteit
VerbeterpuntenEen soort van persoonlijke kortingskaart
Pluspunten
zeer goede klanten servis
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenVeel bezorgkosten
Postnl heeft het pakketje niet thuis afgeleverd maar bij een verzamelpunt waar ik het af kon halen. Dit was en is niet de afspraak. Ik betaal bezorgkosten en niet om het zelf af te halen.
Bezorg tijd mag wel sneller 1, 5 week moeten wachten dat het binnen was omdat jullie ook weer bij een leverancier besteld moest worden heel erg jammer zou er nu eerder na gaan denken om bij easy parts wat zou gaan bestellen