sometimes problem with website. when you want to come back to previous page it goes somewere else.
Ik heb een rubber luchtfilter verbindingsstuk voor een piaggio velofax gekocht a 6 euro zoveel. De verzendkosten waren 7,95 euro. Dat vind ik te veel. De kartonnen doos waarin het artikel zat kon ook veel kleiner.
1ste betelling. Snel binnen, 2de bestelling is nog steeds niet binnen.
Pluspunten
- prettig contact - uitgebreide website - snelle levering
VerbeterpuntenBij het niet op voorraad van 1 van de bestelde artikelen stond dat de overige artikelen uit de bestelling verzonden zouden worden. Dit gebeurde niet, maar hier moest ik eerst over mailen. Dit kan beter.
bancontact betaalmogelijkheid zoals bij andere sites dan kunnen jullie de dag zelf nog verzenden
для доставки в Россию отправляйте людям на рабочий адрес, тогда доставка будет быстрее потому что таможня в первую очередь обслуживает организации
Pluspunten
Wij wonen in België en hebben de maandag een stuk besteld voor de bromfiets tot onze grote verbazing was de donderdag ons bestelde stuk al geleverd dus qua service en snelheid een dikke proficiat
VerbeterpuntenGeen
Meer artikelen van cpi sm 50
het duur soms lang voordat de spullen binnen zijn
geen alleen voor mij moeilijk daar er geen telefonisch contact is.
Pluspunten
algemeen zeer tevreden
Pluspunten
Producten zijn goed via tekening en nummers te vinden en het zijn originele producten.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ondanks vakantie super snel geleverd, en alles op voorraad