Pluspunten
Ik vond er onderdelen die elders niet te vinden waren.
VerbeterpuntenVerzendingskosten te hoog. Sommige productprijzen naar mijn mening veel te duur. Om geen extra dagen te verliezen, zou het mogelijk moeten zijn om via een sitetussenstap een onmiddellijke betaling uit voeren met registratie.
Pluspunten
Zeer snelle levering, geen te hoge leveringskost, goed prijs/kwaliteit verhouding!
Pluspunten
Ik vind dit een zeer goede site
VerbeterpuntenIk zou de stukken ib de doos zelf nog een beetje meer wikelen in verpaking zo dat er daar ook nieta kan aan komen
geen speciale punten
Pluspunten
Betrouwbaar, zorgvuldig en leveringen laten niet lang op zich wachten.
VerbeterpuntenMisschien een deskundige buddy waarmee je kunt communiceren over technische problemen.
De zaken versturen als ze groen (aanwezig) staan .Grts
Pluspunten
Ik kan geen negatieve punten voor mij halen
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Perfecte dienst na verkoop. Onderdeel was tijdens montage gebroken (metaalmoeheid) product terug opgestuurd en vandaag word het nieuwe geleverd :-) Een tevreden klant die in de toekomst nog zal bestellen!
VerbeterpuntenMss werken met bancontact voor België waardoor de levering/afhandeling nog sneller kan. Retour zending moet zelf betaald worden door klant wat soms hoog oploopt -> verrekenen in korting indien onder garantie!? of terug betaling?
niks
Ik bestelde een benzinekraan voor een Peugeot Vogue. De afmetingen van het kraantje staan niet beschreven. Er blijken verschillende modellen 'Vogue' te bestaan Bij levering bleek het kraantje niet te passen. Aangezien de verpakking geopend werd kan het product niet worden teruggestuurd.
Pluspunten
kwaliteit voor betaalbare prijs goede en snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Scherpe prijs