Pluspunten
Altijd juiste producten, betrouwbaar, levert vlot en goede verpakking. Word altijd keurig op de hoogte gehouden van de bestelling/levering.
VerbeterpuntenAanbiedingen, mogelijk nieuwsbrief via email
Pluspunten
was niet zo snel geleverd omdat ze wat moesten bestellen.
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
Filteren van site voor jouw brommer is fantastisch!
Meer informatie bij alle producten. En Bij me topkoffer kwam de instalatie in het duits ikben der nog niet uit maarja
Pluspunten
Gemakkelijke website waarbij bij het invullen van je scooter type enkel de voor die scooter juiste onderdelen blijven staan.
VerbeterpuntenIs meer een tip. voor mensen die vrij groen zijn achter de oren wat betreft scooter sleutelen is het wel handig om technische dingen zoals toepassing of montage handleidingen te kunnen checken wel handig. Ascociatieve koppelingen met andere onderdelen kan ook handig zijn.
lay out van de site duidelijker maken.
Pluspunten
Komt netjes aan, ik vind het mooie van de site dat je van elk blok kan zien hoe het in elkaar zit. Hebben jullie ook ern winkel?
VerbeterpuntenMijn tip is, probeer iets met ideal te doen voor internet bankiere. Dan is het geld sneller binnen en hebben de klanten eventueel sneller het pakketje in huis dus voor u makelijk en voor ons. Verder een top bedrijf
Pluspunten
Goedkoop en snel geleverd. Malossi luchtfilter besteld voor burgman 400. Motorscooter loopt nu 1 op 25 ipv 1 op 24.
VerbeterpuntenGa zo door, luchtfilter van 3 cm dik zat in een grote doos en had in een grote envelop gekund en daardoor lagere verzendkosten .
Pluspunten
Wanneer alle artikelen binnen zijn, is de levering zeer snel. Wanneer de klantenbeoordeling ingevuld wordt, wordt er effectief iets mee gedaan! (Aanvulling informatie rond polini carburators)
VerbeterpuntenWanneer een artikel in back-order is zou het aangenaam zijn om toch een richtdatum voor de levering te krijgen. Of eventueel een richtdatum van waarop u de bestelde goederen verwacht. Bij mijn laatste bestelling heb ik een maand moeten wachten.
snelheid levering en keuze voor dichtbij afhalpunt zoals bpost in plaats van eigen adres, want ik ben niet altijd thuis
Pluspunten
Alles netjes en op tijd!
VerbeterpuntenZo door gaan!
Pluspunten
snel en correct
Pluspunten
De duidelijkheid van alles
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle leverering
Verbeterpuntenneem alsjeblieft kymco weer in het asortiment op
Mail na komen had gezegt dat ik een onderdeel niet nodig had en toch verstuurt