Pluspunten
snel & accuraat
VerbeterpuntenAlleen contact via de E-mail, erg onhandig als je geen internet tot beschikking hebt.
Pluspunten
Heel snelle levering.
VerbeterpuntenGeen ervaring met punten die wellicht feedback moeten krijgen.
Pluspunten
Snelle leveringen en uitgebreid assortiment
Verbeterpuntenmisschien iets minder moeten filteren om type scooter te selecteren. Misschien een mogelijkheid via kenteken.
Pluspunten
Snelle verzending
VerbeterpuntenLaat ook andere betaalmogelijkheden toe dan creditcard hier word meteen veel extra op gerekend.
Pluspunten
Goedkoop en helder.
VerbeterpuntenIk deed een bestelling van 5 artikelen. Een van de minst benodigde artikelen bestelde ik in een andere en afwijkende kleur omdat de kleur die ik nodig had niet voorradig was. Op deze manier wilde ik vetraging van levering voorkomen. Maar door dit artikel vertraagde mijn bestelling uiteindelijk 5 dagen omdat ook deze niet meer voorradig was. Erg irritant. Stuur dan de andere artikelen alvast op en doe een nazending of communiseer in ieder geval wat de atatus of het probleem is.
Pluspunten
Uitstekende online winkel voor onderdelen moto en scooter
Pluspunten
gewoon top kan niet anders zeggen nog sneller dan overtoon!!!!!!!!!!!
Verbeterpuntenklasse service
Pluspunten
Snelle levertijd en beste prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alles gaat lekker snel
Pluspunten
Correcte firma Afspraken en omruilingen worden goed afgehandeld. Duidelijke en eenvoudige manier van bestellen,super.
VerbeterpuntenTe duur.
Pluspunten
erg snelle levering tegen gunstige prijzen lage bezorgkosten
Pluspunten
10 zeer goed en snel bezorgt
VerbeterpuntenIs goed zo
....
De prijzen zijn aan de hoge kant zeker als je vergelijkt bij andere sites
Pluspunten
Nog steeds geen negatieve punten
VerbeterpuntenNvt