Pluspunten
Verbeterpunteneventueel een telefoon/klantenservice voor vragen of informatie
ik heb zojuist nog steeds mijn pakketje niet binnen... maar die zou vandaag komen. het is bij post nl niet goedgegaan, daarom komt mij pakketje laat..verder top geholpen door daan !
Pluspunten
Ik heb een artikel gehad dat niet paste en ben zeer goed en kosteloos geholpen geworden.
VerbeterpuntenTot nu toe geen, want de service is uitstekend.
Pluspunten
levering van onderdelen exact volgens bestelling.
Verbeterpuntenlevertijden van originele onderdelen zou sneller moeten. dit i.v.m.het stistaan van de scooter bijv 4 weken. prijzen van originele onderdelen erg duur. informatie over de technische kant van producten te kort
Pluspunten
goede overzichtelijke site. volledig assortiment onderdelen overzichtelijk in tekeningen op te zoeken alternatief product beschikbaar
Verbeterpuntenmogelijkheid inbouwen om een terugbel actie aan te vragen zodat er toch mondelinge communicatie mogelijk is bij problemen. Mogelijkheid om onderdelen af te halen in Purmerend. YouTube filmpjes beschikbaar stellen als montagehulp.
Pluspunten
Goede communicatie met de klaanten service.
VerbeterpuntenOver Betaaling met visa of Paypal. Ook het system vand address invullen b.v billing address and shipping address. Doordat ik een address heeft die in nl di ik de items kan sturen en de visas vanuit Curacao. De eerste keer was het goed gegaan maar deze keer is er iets fout.
Prijzen verbeteren, gelijk verzendkosten mee berekenen
Pluspunten
Correcte levering
VerbeterpuntenSnelheid levering kan beter ( +- 2 weken gewacht )
Pluspunten
ga zo door
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitzonderlijke snelle levering
zet by elk item de voorraad en anders hoelang het duurt voor je het hebt
Pluspunten
Pakket was dag na bestelling al aangekomen, ondanks de vermelde 4 - 6 dagen leveringstermijn op de site. Super !
Pluspunten
Jullie verpakken alles netjes en de gegeven informatie klopt altijd. Mooie nieuwe functie op de site die de onderdelen filtert naar type voertuig.
VerbeterpuntenKan niets bedenken, behalve dat de levertijd van artikelen die niet op voorraad zijn best een week kan duren, maar daar kunnen jullie niets aan doen natuurlijk :p goeie webshop zal ik zeker nog een keer wat bestellen (het blijft ook maar stukgaan he :p)
Pluspunten
Gewoon goed