Geen opmerkingen snelle levertijd en goed materiaal
Pluspunten
snelle levering, goede communicatie, goede prijzen!
Pluspunten
Alles goed en optijd ook overzichtelijk
VerbeterpuntenEen nummer om te bellen als je vragen heb
Pluspunten
Vriendelijke mensen
VerbeterpuntenAlleen spijtig dat ik men bestelling pas na bijna 4 weken kreeg wegens een product niet op voorraad was voor de rest alles ok
Pluspunten
Goed en snel geleverd
Pluspunten
Zoals ik reeds in persoonlijk bedankmailtje naar jullie verstuurde, ben ik op alle punten zeer tevreden: tevreden over jullie goede informatie vooraf en aangenaam verrast door de snelheid van de levering. Voor mij een dikke 10 op 10 !
Contacteren bij levering wacht
Pluspunten
betrouwbaar en eerlijk
Verbeterpuntenduidelijk schrijven voor welke model is. helmmaten zijn niet duidelijk genoeg.
Pluspunten
Een paar dagen terug een pakkingsetje besteld. De volgende dag had ik de pakkingset al binnen en zag ik dat er een paar pakkingen misten, toen ik het pakkingsetje al had opengemaakt. Een mailtje gestuurd naar Easyparts, snelle respons en ze sturen z.s.m. een nieuwe pakkingset naar mij toe. Kostenloos. Wat een geweldige service!!
geen
Persoonlijk zou beter zijn