OK

Snel geleverd terwijl je het niet in voorraad had en goed verpakt

beste, levering is goed gebeurd, we hebben het beenkleed direct geïnstalleerd op mijn T max en is goed verlopen ....Echter er blijkt in het pakket één strip te ontbreken. namelijk strip A en nu heb ik wel een probleem om het beenkleed goed vast te kunnen monteren. kunnen jullie dit naleveren aub ? met dank Filip

zeer duidelijke bestelling van onderdelen met snelle verzending

Top bedrijf

Revisie setje was snel te vinden en snel binnen.

Altijd goede service

Ben zeer enthousiast over deze webshop Heb voor honderden euros besteld en elke keer was het top. Veel originele onderdelen op voorraad wat een grote plus is.. een van de redenen om hier te bestellen Merk wel dat er van de tuningsdelen steeds minder op voorraad is. Jammer want door de levertijden bestel ik deze ergens anders. Heb ook goede ervaring met de service 1 keer onderdeel besteld die door mijn fout niet goed was. Terug gestuurd en binnen 2 dagen geld terug ontvangen.

zoals het bij elke webwinkel zou moeten zijn

Onderdelen netjes verpakt , snel geleverd en de bougies en doppen goedkoper dan bij andere winkels . TOP

Goed.

Duurde even voordat het onderdeel er was maar dat geldt voor alle bedrijven op dit moment.

Gemiddeld positief

Ik heb 2 artikelen besteld en betaald, bevestiging gehad Daarna was er 1 artikel niet meer op voorraad en zou ik mijn geld terug krijgen Ik wacht hier nog op Het andere artikel is keurig geleverd

Goede originele spullen

Snelle levering en goede kwaliteit originele spullen

Prima geregeld

Duidelijk, snel geleverd!

perfect

alles correct verpakt en snel geleverd

Prima zakendoen

Lkr vlot met de levering

Geleverd zoals beloofd

Goed spul snelle levering

Mooie spullen snelle levering

Nooit meer EP

Weinig voorraad. Bestelde spullen wekenlang niet verzenden omdat niet alles in huis was terwijl het meeste zelfs in een envelop pastte. Bijbetalen om toch maar vast de voorrradige spullen te krijgen. Beloven dat ze het met de post meegeven en 5 dagen later nog niks. Is het niet met de post meegegeven. Etc. Etc. Overgestapt naar M2-trading. Wat een verschil!!!

Snel geleverd goed product

Xxx

Precies wat ik wilde op tijd gekregen voor een mooie prijs

Goed.

Perfect geregeld.

Heb vaker wat besteld, en altijd correct verlopen.

Goe dienst

goed bedrijf

duidelijk en snel geleverd

stukken zouden geleverd worden maar komen maar niet

levering geplaatst op 17.8.2021, stukken zouden drie weken levertijd nodig hebben, uiteindelijk zijn ze aangekomen op 4 november geleverd.

snelle levering, goede service, reageert snel, duidelijke foto's en afspraken

Perfect!

Super snelle levering door jullie! Alleen zou ik weggaan bij UPS… Dat is echt een ramp geweest!

Bezorgd wat ik nodig had, prima

perfekt

heel rap, als gewoon