Pluspunten
veel onderdelen
geen
Pluspunten
Goede afhandeling, ruim assortiment, Top
Pluspunten
heb pas 1 keer wat besteld maar ik ben erg tevreden over de communicatie en de levertijd
ik heb iets besteld en het paste niet op mijn motorblok, weet de redenen niet, is nochtans het zelvde motorblok volgens de foto's en type's mvg jordy
Pluspunten
Ruim aanbod
VerbeterpuntenHaal enkel kwaliteit in huis! 3 keer hetzelfde onderdeel bestellen omdat het breekt na 2 keer gebruiken is jammer.. heel jammer. Dat geeft jullie site ook een slechte naam omdat je poepspul verkoopt... Een Real-Time overzicht van de stock. (als er iets niet op voorraad is, dan wens ik dat graag meteen te zien op de site (correct) .. en niet in een mail van jullie wanneer ik mn bestelling geplaatst heb) Tis nu al de 3de bestelling dat een product op voorraad is volgens de site.. en ik toch een volledige maand moet wachten omdat het in backorder staat.. daar moet aan gewerkt worden!
Pluspunten
Sneller dan aan gegeven levertijd
Pluspunten
Snelle response op mail, overzichtelijke site en handige zoek functie (o.b.v. merk en type)
VerbeterpuntenAanschaf van een telefoon is mijn inziens geen overbodige luxe
Pluspunten
algemeen tevreden
VerbeterpuntenIk had een luchtfilter gekocht van rms op zich in orde maar had de pasvorm was geen 100% na een beetje wringen wel gelukt
/ /
Pluspunten
Ik bestel nagenoeg altijd mijn onderdelen bij Easyparts. Misschien niet de allergoedkoopste, maar een enorm breed en redelijk diep assortiment! Ook de beschikbaarheid van originele onderdelen (en suggesties over alternatieve delen) is naar mijn idee uniek. Snelle levering, goede website en prima afhandeling!