Pluspunten
Goede overzichtelijke site
VerbeterpuntenAanbieden of verwijzingen naar kit's. bv opvoerset
Pluspunten
snelle service, prijzen zeer concurrent, geweldig zoekmachine voor onderdele op de website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Groot assortiment, grandioze manier om onderdelen te zoeken nl. de bouwtekening van de scooter presenteren en het mogelijk maken om op de onderdelen te klikken.... BRILJANT!!!!
VerbeterpuntenHelaas heb ik de helft van mijn onderdelen bij een andere webshop gekocht omdat ik zelfs de imitatie onderdelen veel te duur vond. Vooral de kleine dingen zoals spiegels, kilometertellerkabels en verlichting.
Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit
Verbeterpuntenkortingen reclame voor easy parts
nvt
betere communicatie
Pluspunten
Helemaal toppie zoals altijd
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Prijs/kwaliteit top!
VerbeterpuntenSoms krijg je niet alles wat op de foto staat.
Pluspunten
Vlotte afhandeling