Pluspunten
probleemloos bestellen en levering
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
heel snele levering het was er al de volgende ochtend
Pluspunten
Dat er veel op voorraad is
Pluspunten
Behulpzaam
VerbeterpuntenKleinere artikelen goed kopere verzending , bv bievenbus goederen 1,95€ maken
Pluspunten
snelle ontvangst van het onderdeel,en het gemak van de website om het juiste onderdeel te bestellen.
Pluspunten
Levertijd, ze zeiden dat het opgestuurd hadden en de volgende dag had ik het.
VerbeterpuntenIk heb 3 weken moeten wachten op mijn bestelling omdat er blijkbaar één onderdeel niet in stock was zonder mij te contacteren waarom de bestelling zolang duurde. Ik had liever gehad dat ze me mailde wanneer ik het pakket kon verwachten of waarom dit zolang duurde. Ze konden ook direct de andere onderdelen opsturen die in mijn bestelling waren, opsturen zodat ik al verder kon. Maar dat vroegden ze niet of ik wist van niets hoe lang het kon duren.
Soms weinig uitleg bij producten/onderdelen.
Pluspunten
Orginele onderdelen tegen goede prijs. Snelle levering.
Pluspunten
Overzichtelijke website; snelle levering en duidelijke informatie over status van de order, verzending en bezorging, prima verpakt.
VerbeterpuntenDuidelijkere gebruiksaanwijzing bijvoegen. Ik ontving twee, slecht leesbare, z/w kopieën, waarvan 1 van het verkeerde type koffer en moest nogal wat puzzelen.
Pluspunten
Is een fijne webshop doe hier graag artikelen
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterings punten
Pluspunten
Snel en corect.
VerbeterpuntenZoekfunctie op type en model scooter te verbeteren zodat je ,wanneer je op model/type onderdelen of olie enz. Zoekt alleen de onderdelen te zien ktijgt die op mijn scooter passen/kunnen. Ik heb een kymco agility 50cc 10"