Pluspunten
1 product niet juiste type maar teruggestuurd en snel reactie en goed afgehandeld !
VerbeterpuntenDe lijst die automatisch geselecteerd word door voertuigkeuze klopt niet volledig (ik snap dat dit wel, bijna onmogelijke opgave om te verbeteren )
Snelheid van levering. Kennisgeving van status verzending
Pluspunten
Levertijd is top!
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
reageren op mailtjes en komen hun afspraken na na overleg
Verbeterpuntenlevertijd van producten die op de backorder komen.
Pluspunten
Snelle levering,goede mail service,goede levering
Pluspunten
Goede informatie en snelle levering!
Pluspunten
Het onderdeel wat ik besteld had was niet leverbaar ik had toen iets anders uitgezocht en is keurig bezorgd
VerbeterpuntenDingen die niet meer leverbaar zijn of uit het assortiment zijn gehaald niet op de website zetten dat voorkomt veel problemen
Pluspunten
bestelling werd in 2 delen verstuurd, omdat 1 pakking pas later leverbaar was.
Pluspunten
Pluspunten
snelle levertijd goede kennis van de onderdelen goede kwaliteit
Verbeterpuntensommige onderdelen zijn duurder dan op andere site's soms krijg ik niet altijd mail terug als ik wat vraag sommige onderdelen zijn best wel weer snel uitverkocht en dan duurt het ook best wel lang voordat ze weer geleverd kunnen worden
Pluspunten
heel snel geleveert
Pluspunten
Originele onderdelen en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
redelijke prijzen en super korte tevertijden naar belgie en altijd juiste bestelling gekregen
Verbeterpuntendoe zo verder!