Pluspunten
Goed georganiseerde site, overzichtelijk, leveringen en retouren is prima in orde, heel content van
VerbeterpuntenHaal geen producten van je site als er een kortingsperiode is, hebben dit al gemerkt als er een kortingsperiode is dat het product niet meer te vinden is op de site.
één euro voor een kleine tiewrap is best wel prijzig
Beter product controle ik heb zelf nog wat aan moete soldeeren om hem werkend te maken
Eventueel kleine onderdelen ( bvb. cilinderdichtingen) in omslag per post.
geen
Pluspunten
Snelle Levering en Gelukkig veel op vooraad
Verbeterpuntenals ik de prijzen zie van easyparts of bijvoorbeeld josdijkman dan is easyparts erg duur hier betaal je b.v 23.75 voor een benzinedop terwijl je bij josdijkman maar 15 euro kwijt bent verder was de levering erg snel daar was ik meer dan tevreden over
Pluspunten
Snel Leverbaar, meestal hebben ze alles voorradig !
VerbeterpuntenTrack & trace werkt niet naar behoren er staat wel een link maar lukt niet .