Pluspunten
nee
Verbeterpuntengeen tips
mijn krukas was in backorder, en heeft dus zeer lang geduurd, maar in de tussentijd kreeg ik geen mailtje hoe of wat, na 4 maanden lag hij hier ineens, liefst een duidelijk mailtje bij verzending!
Pluspunten
Topfirma
Automatisch melding als levering langer duurt dan voorzien.
er staat nog een band in backorde.al ruim een maand.ik zou daar beter geinformeerd over willen worden.
Pluspunten
Het word altijd zo spoedig mogelijk geleverd.
Verbeterpuntenvolgens mij kunnen sommige artikelen in een kleinere verzend doos
Pluspunten
Bij voorradig zijn van onderdeel is de levertijd echt aangenaam kort.
VerbeterpuntenBij niet voorradig zijn van onderdeel een communicatie omtrent de te verwachten levertermijn
Een leverancier zoeken die sneller producten kan leveren die niet op voorraad zijn
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit ik zou zeker vaker wat bij jullie bestellen
Pluspunten
Prijs-kwaliteitsverhouding prima.
VerbeterpuntenAls 1 artikel van de bestelling niet snel leverbaar is, stuur dan een mail naar de klant dat het langer gaat duren of stuur wat op voorraad is vast naar de klant en het ene artikel later (mogelijk bij een klein artikel deze naleveren via briefpost), ik heb een week moeten wachten op een bestelling omdat er 1 artikel niet op voorraad was en zelf maar een mail gestuurd waar blijft het. Een dag later werd het verstuurd, dan lijkt het erop dat het niet de aandacht meer heeft bij Easyparts.
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenIk stoorde me erg aan, wanneer ik 1 schroefje wou bestellen en dat met pakketpost geleverd moest worden (-+ 7,-) voor een schroefje van 1,- euro.
Foutive onderdelen worden geleverd. Partsfinder werkt niet Ongelofelijk trage levering.
Pluspunten
1 keer bij dit bedrijf, dik tevreden, goede communicatie, perfect afgeleverd