Pluspunten
De site Easyparts.nl is vrij duidelijk en genoeg informatie.
VerbeterpuntenSnelheid/Levertijd.
Ik had een bestelling geplaatst. Na 3 dagen nog steeds geen levering. Ik breng jullie op de hoogte via mail en krijg als antwoord dat het de volgende dag geleverd wordt. Helaas geen levering. Ik krijg op bestelstatus te lezen dat het pakket in retour is. Ik stuur nogmaals een mail naar U. Hier krijg ik geen antwoord op, geen levering en geen teruggave van men geld. Ik vind dit echt niet aanvaardbaar.
Pluspunten
zeer goede nazorg bij claim.
Pluspunten
snel geleverd, goedkoop, efficient
Verbeterpunten7
Pluspunten
goede prijs snelle levering echt top
Pluspunten
Ze hadden de kleinere spullen die ik nodig had.
VerbeterpuntenIk had graag een paar boutjes via de briefpost ontvangen. Het ging om 2 boutjes van 30 cent. Ik kon lekker 5 euro verzendkosten betalen want het moest met de pakketpost. Dat slaat nergens op.
Pluspunten
spullen zagen er goed uit
Verbeterpuntenbeschrijving monteren windscherm kon wel duidelijker, is wel gelukt.
Pluspunten
altijd optijd geleverd.
Verbeterpuntensommige spullen passen niet goed, ook al word gezegd dat ze er op passen
Pluspunten
zeer goed in verwerking en afspraken vlot verzending
Pluspunten
Levertijd, prijs kwaliteits ratio.
Verbeterpuntentrace werkt niet echt