Pluspunten
Als je telefonisch contact hebt, zoeken ze de vraag voor je uit. Snelle gedeeltelijke 1e levering. Retourneren product op aanvraag zonder kosten.
VerbeterpuntenGedeeltelijke leveringen en nalevering Te lange wachttijden op naleveringen door externe bestellingen. telefoonr moeilijk te vinden op internet
Pluspunten
Snelle levering en redelijk duidelijke site alleen regelmatig geen afbeelding van de onderdelen.
VerbeterpuntenIk vindt de prijzen niet altijd even goed want meestal kijk ik bij EasyParts.nl voor de prijs en dan ja ik naar de scooter winkel bij ons in Veldhoven en dan zijn de zelfde originele onderdelen daar de zelfde prijs of zelfs lager, en dan heb ik de onderdelen wel direct.
geen
Ik heb een e-mail gestuurd met daarin een vraag over een levering. Geen antwoord gehad
Pluspunten
Handig om via internet te bestellen van onderdelen, de leverbetrouwbaarheid is goed. Wat je besteld = wat je krijgt.
Verbeterpuntenhet filter op scooter zou leuker zijn als je gewoon op scooter kunt filteren en dan alle mogelijke onderdelen in 1 overzicht kunt doorbladeren. Dit geeft de mogelijkheid omm ideeen op te doen. Nu zoek je gericht op onderdeel, en mis je misschien andere leuke ideeen. De prijs zou misschien wat scherper kunnen, regelmatig ben ik bij de scooterwinkel goedkoper uit.
Pluspunten
Snelle levering en goede omschrijving van het product.
Pluspunten
Snel, goed, Redelijke prijs
VerbeterpuntenPayPal zou makkelijk zijn
Pluspunten
duidelijke website met tekeningen!
Pluspunten
De laatste 5 vragen zijn niet van toepassing omdat de bestellingen altijd goed gaan en dus eigenlijk niet voorkomt dat ik personeel of garantie nodig heb.
Verbeterpuntensommige simpele artikelen zoals pakkingen voor de motor die ik veel gebruik zijn 5x duurder dan elders, dus bestel ik die ook elders.
niet bekend
Pluspunten
Een echte aanrader
VerbeterpuntenAlles gaat heel vlot
Pluspunten
Nalevering altijd vrij snel na de eerste levering
VerbeterpuntenMeer informatie geven als een product is besteld. Hierdoor heb ik ongeveer 2 weken moeten wachten omdat een onderdeel door uw bedrijf was besteld bij een groothandel.
Pluspunten
Wat levering betreft alles in orde
VerbeterpuntenWat meer bromfietsmerken in de lijst zoals bv Di Blasi
Pluspunten
Alles prima
VerbeterpuntenGeen.