Pluspunten
beste online winkel echt top
Verbeterpuntengeen verbeterpunt
Pluspunten
Snelle leertijd, jammer dat je bij retour geen telefoonnummer kan vinden voor overleg. Later werd ik wel gebeld met een aanbieding toen helaas te laat had elders al gekocht
VerbeterpuntenNergens een telefoonnummer of adres op de site te vinden, dit geeft weinig vertrouwen bij bestellen.
Pluspunten
Uitstekende service, hulp bij vragen
Pluspunten
Overzichtlijke site, correcte en snelle levering. Directe communicatie via email. Onderdelen makelijk te vinden.
VerbeterpuntenPrijzen liggen hoog. Orginele fabrieksnummering artikelen.
Communicatie naar klant toe
Artikel was kapot, na retour weer kapot artikel gekregen.
Pluspunten
Makkelijk zoeken op de site en bestellen Snel het onderdeel binnen
Pluspunten
betrouwbaar en als het in voorraad is snelle levering
Pluspunten
Ik heb eerdere mail contact met easyparts gehad, echter wel via mail wat natuurlijk trager is en dgn kan duren, maar de hulp en vakmanschap ben ik zeer tevreden over.
Pluspunten
Ik vind de website best goed en dat eigenlijk all mijn origineel onderdelen tot nu toe ook verkrijg baar zijn de verzend kosten zijn ook heel leuk en de
Pluspunten
Prijzen
VerbeterpuntenBetere communicatie en klantenservice zou belangrijker worden geacht
Pluspunten
Ga zo door Geweldig.