Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Overzichtelijke website
VerbeterpuntenHelaas weinig Honda produkten
Verbeterpunten.
Pluspunten
Ben een trouwe klant die blijft doordat ik heel tevreden ben!
Nee
kunnen betalen met bancontact
Duidelijker retour belijdt
Pluspunten
goede communicatie en kennis bij de firma.
Verbeterpuntenzonder extra (dubbele) voetpakking paste de cilinder niet lang moeten wachten op onderdelen in voorraad. Na 3 weken nog steeds aan het wachten op besteld en betaald gereedschap.
Pluspunten
Vlotte en duidelijke communicatie via mail. Heel veel producten op voorraad, voor mijn scooter zelfs tot het laatste vijsje en boutje gewoon leverbaar. Geen verzendingskosten betaald voor de verzending naar Belgie en er nog eens een cadeautje (t-shirt) er gratis bijgekregen. Als jullie zo blijven verder doen koop ik binnenkort niks meer bij mijn eigen dealer maar bestel ik alles bij jullie.
VerbeterpuntenOm dan toch even te muggeziften zou ik het wel handig vinden als ik kon replayen op de mail die ik van jullie krijg.
geen
Pluspunten
snelle levering !
Verbeterpuntengeen
Onderdelen die op backorderstaan beter informeren naar de klant Wat de levertje is
Pluspunten
perfect
Pluspunten
heb ooit een bestelling gehad waarin iets miste. 1 mailtje gestuurd er werd gelijk gereageerd en gecorrigeerd geen moeilijk gedoe