Supersnel bezorgd

Supersnel bezorgd

What you need for a fair price, delivered promptly.

Ordered on a Sunday, delivery on Wednesday..... in Denmark! If only other businesses could do the same.

Super dik in orde

Product zoals beschreven stond snelle verzending een aanrader om er iets te bestellen

Altijd goede ervaringen

Heb bij dit bedrijf al veel besteld. Het is een correcte webshop. Je kunt elk onderdeel orgineel bestellen dmv exploded vieuws, zeer handig. Je wordt goed op de hoogte gehoudsn dmv mail wanneer iets verstuurd word. Voor mij de beste online scooteronderdelen webshop.

Goede service en zeer behulpzaam

Goede service, had een vraag over mijn bestelling. Kreeg snel reactie en werd goed geholpen. Ik ben er later achter gekomen dat de bestelling niet helemaal in orde was. Heb een mail gestuurd en dit werd direct recht gezet!

Snel en deskundig

Levering is tot op heden altijd snel. Ook bij vragen krijg je duidelijk en uitgebreide informatie toegestuurd. Enige minpuntje is voor mij de verzendkosten, deze zijn naar mijn mening best aan de hoge kant.

Onlangs een defect product ontvangen. Na één mail te hebben verstuurd een vervangend product ontvangen.

Top kwaliteit en snelle levering ! Echt een aanrader

Top kwaliteit en snelle levering ! Echt een aanrader !!

Vlot en correcte afhandeling. Goederen goed verpakt tegen transportschade.

Goede ervaring, ik kom terug.

Originele onderdelen Aprilia geleverd

Het duurde een paar maandjes, kreeg wel netjes iedere maand een nieuwe verwachtte leverdatum en uiteindelijk kwamen de onderdelen ineens de volgende dag.

Ben zeer tevreden met mijn aankopen bij easyparts. Snelle levering dus zal binnenkort wederom gebruik maken van jullie service.

Kan bijna niet beter

Handig snel en een goede service

Correcte afhandeling bestelling.

Ook nu weer alles naar wens.

goede diensten

Snel geleverd en uitstekende service

Snel geleverd!

Wederom de goede spullen en snel geleverd!

vlug geleverd

snel geholpen dank u

Goede service en kwaliteit

Zeer te spreken over jullie en heel goede kwaliteit

slecht

de pomp die ik heb bestelt is veel kleiner dan dat het op de fotos lijkt en ze past ook niet dus stuur ik die terug breng het pakje naar ophaalpunt daar wordt het gescant het retour adres staat er op dus denk ik dat het goed is krijg ik een paar dagen later het zelfde pakketje terug hebben ze het retour adres afgeplakt zo kan ik het ook

Ik ben tevreden

Ik heb al vaker artikelen gekocht bij EasyParts.NL en steeds tevreden geweest. Ook wat de naservice betreft tevreden. Bij een situatie van een mankement of iets dat niet goed functioneert wordt de situatie goed onderzocht en met een correcte naservice. Het is aangenaam om bij EasyParts.NL aankopen te doen. Een tevreden klant die nog zal kopen bij het bedrijf.

Demontagegereedachap niet compleet geleverd

Ik heb een redelijk grote bestelling gedaan echter was het demontage gereedschap verpakking geopend en mis ik onderdelen heb een mail gestuurd maar na 2 weken nog steeds geen antwoord gehad en zit hier nog steeds op te wachten telefonisch zijn ze niet bereikbaar dus ik hoop dat dit snel word opgelost

Коректни

Много бързи и коректни.

• Бихте ли ни препоръчали? Yes

Topp

De bestelling was goed aangekomen zoals altijd supper

Snel, goed en betrouwbaar

Bestal nu al een poosje bij easyparts en eigenlijk nog nooit mankementen of slechte service meegemaakt. Uitgebreide tekeningen die ook nog eens handig van pas komen. Al met al zeer betrouwbaar

Originele Onderdelen, website gemakkelijk om onderdelen op te zoeken, snelle levering, jullie hebben er een klant bij voor mijn Sym joyride 200i evo in goede konditie te houden.! Bedankt.

Netwerk 130

1446 WR Purmerend