Pluspunten
Snelle en correcte levering supercon
VerbeterpuntenNee voorlopig supercontent
sneller opsturen van onderdeelen wanneer maar 1 van de 6 artikelen back order is.
Pluspunten
enkele vragen gesteld en dag nadien al antwoord
Pluspunten
Goed geholpen bij een vraag, snel geleverd, goed verpakt
Pluspunten
goeie service en optijd in huis
Pluspunten
Ik had een scooter aangeschaft via de site, dit slot ging vrij snel defect. Na het terug sturen van het slot kreeg vrij snel een nieuw slot. Het nieuwe slot ging ook weer vrij snel defect, na een berichtje aan Easypart hierover stelde ze me voor een nieuw, beter slot toe te sturen. Dat is kosteloos gebeurt. Ik ben zeer tevreden
Pluspunten
zeer vriendelijke en correct personeel! En je word perfect geholpen.
VerbeterpuntenZorgen dat het goede produst word geleverd zoals het op de website staat. En als er niet het goede product word geleverd zorgen dat het goede wel op korte termijn word nageleverd. Ik heb maanden moeten wachten op het correcte artikel. Dat is niet fijn.
Pluspunten
duidelijke site ik bestel er graag .
Verbeterpuntenop de site kun je je eigen merk invullen maar geen motor vespa gts 300.
Het onderdeel voor op het spatbord wat ik besteld heb, had ook schroefjes nodig. Dit stond er niet duidelijk bij en blijk ik nu alsnog nodig te hebben. Had handig geweest als het in de omschrijving stond iets als LET op voor bevestiging heeft u artikel blabla ook nodig. Nu moet ik eigenlijk weer bestellen en verzendkosten over 2 schroeven betalen... Dat vind ik jammer
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd. Niet te duur!
Pluspunten
snel, betrouwbaar
Verbeterpuntenzo doorgaan
Pluspunten
Alles vlot verstuurd en een goede internet site nooit geen problemen gahad