Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Geleverd wat ook besteld is, dus niet net even anders
Pluspunten
Alles snel en correct geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service en zeer handige site! Het lampje dat ik had besteld kwam waarschijnlijk uit een defecte serie. Er werd direct gereageerd op mijn melding. Aangezien ik snel bij een lokale scooterzaak langs was geweest, had ik geen vervanging meer nodig. Ze hebben direct een creditnota gemaakt en dus het geld teruggestort. Netjes afgehandeld dus.
Afmetingen bij producten zetten die cruciaal zijn.
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment
Pluspunten
Snel verstuurd.
Pluspunten
goede servise
Pluspunten
Een goede vlotte afhandeling van bestellingen.
Pluspunten
Snelle service, producten altijd intact
Pluspunten
Snelle reactie op vragen (e-mail). Duidelijk aangegeven zoektermen.
VerbeterpuntenOnderdelen die in backorder komen te staan duren erg lang voor deze alsnog geleverd worden. Helaas geen bedrijfskortingen. Bij sommige onderdelen ontbreekt de foto.
Pluspunten
Erg snel geleverd! (binnen 2 dagen)
VerbeterpuntenZulke platte dingen kunnen wellicht beter in een stevige envelop: dan kunnen ze door de brievenbus. Ze zaten in een doosje dat praktisch leeg was.
Pluspunten
levering op tijd