Pluspunten
Snelle survice en veel keuze
Pluspunten
als een product niet voldoet krijg je ook echt een goed product alsnog opgestuurd.
Pluspunten
Hahaha wat anders dan een 10. Overal was dit het zadel wat ik nodig had uitverkocht en stond in backorder, bij easyparts stond hij op voorraad en voor zeker 5 euro goedkoper. Het was wel de laatste maar kreeg gelijk antwoord op mijn vraag of ie echt leverbaar was. Volgende dag in huis!!! Samen met een afdekhoes voor me scooter, en alles zeker 30% goedkoper dan elders. Deze 40 jarige kerel is happy!!! Super Coms via de website van easyparts, zo blijf je ook bij het onderwerp en lopen de mails niet door elkaar. Als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik moet zijn
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
- Snelle levering - Goede communicatie met helpdesk - Kennis van helpdesk
Verbeterpunten- De website zou er wel een stuk betrouwbaarder uit mogen zien - Helpdesk was goed, maar zou sneller mogen reageren (response tijd is nu 24 uur).
Pluspunten
snelle levering!
Verbeterpuntenonoverzichtelijke website
Pluspunten
Goede service, makkelijk te vinden
VerbeterpuntenMeer merken toe voegen
Pluspunten
Snelle levering. Ongeloofelijk groot assortiment. Duidelijk. Veilig. Altijd kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, houden zo!
Pluspunten
super snel
Pluspunten
Snelle en goeie levering
Pluspunten
KIJK NAAR DE STERREN.
VerbeterpuntenDE ONDERDELEN PRIJS IS DE LAATSTE JAREN (NAAR MIJN MENING) WEL WAT TEVEEL OMHOOG GEGAAN. MAARJA WAAR NIET..?
Pluspunten
Kreeg netjes een email dat niet alles op voorraad is en dat de rest na gestuurd gratis werd. Best snel naar mijn mening en ook best goedkoop vergeleken met anderen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlug geleverd
Verbeterpuntenbetere beschrijfing bij de producten
Snellere levertijd
Pluspunten
Deel van bestelling wordt toch opgestuurd indien een ander deel van de bestelling niet op voorraad is
VerbeterpuntenSommige onderdelen niet leverbaar
Pluspunten
Origineel onderdeel en in perfecte staat.
VerbeterpuntenOp de website stond dat beide onderdelen in voorraad waren maar ze werden apart verzonden omdat ze blijkbaar niet direct beschikbaar waren.
Pluspunten
Miste 1 onderdeel is nagestuurd prima gedaan. Gewoon een net bedrijf.