Pluspunten
Hebben veel spullen
Verbeterpuntenniet echt goedkoop
Pluspunten
snelle levering,redelijke prijzen gewoon goed!
Verbeterpuntenzoeken naar type kan beter staan diverse andere onderdelen bij voor andere scooters.
Pluspunten
Erg goede klant gericht en leveringen snel en goed verpakt.
VerbeterpuntenZijn er niet in mijn ogen?
Pluspunten
Snelle en complete verzending. Makkelijk te bestellen.
Pluspunten
erg goede en snelle service! alles komt mooi optijd met een track&trace code. mailtjes worden snel beandwoord. dus top site
Pluspunten
Goede qwaliteit van produkten en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Supersnelle levering! Dit is mijn favoriete bestelsite voor mijn scooter!
VerbeterpuntenVerzendkosten lager als het door de brievenbus past scheelt easyparts en mij geld
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
zeer snelle levering,
Verbeterpuntenhet pakket is bij levering aan een buurvrouw afgegeven die ik helemaal niet goed ken. ze heeft mij dit pakket bezorgd maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen dit zou doen.
Pluspunten
Producten, hoe klein ook, worden keurig verpakt in doos geleverd. Levering is prima te volgen op de site. Geweldig assortiment. Je betaalt 1 x verzendkosten, rest order wordt gratis bezorgd.
VerbeterpuntenLet op kosten! 2 schroefjes werden als deel order geleverd. Had geen zin, want het primaire onderdeel werd 3 dagen later na geleverd.
Pluspunten
-Snelle reactie op de mail -Bestelde onderdelen paste niet; geld + verzendkosten terug gekregen -Vriendelijkheid -TOP SITE
Verbeterpunten-geen
Pluspunten
Algemeen een positieve ervaring
Pluspunten
Snelle reactie op een vraag
Pluspunten
Een verkeerd onderdeel wordt zondermeer omgeruild.
VerbeterpuntenEen pluspunt zou zijn als de leveringstijd enigzins nog wat zou kunnen versneld worden (leveringen naar Belgie). De doos waarin de onderdelen verzonden werden waren niet altijd opgevuld met schokabsorberend materiaal zodat de onderdelen zich konden verplaatsen in deze doos. Dit leverde soms vervormde onderdelendoosjes en soms waren de onderdelen er zelfs helemaal uitgeschud. De klantendienst zou telefonisch bereikbaar moeten zijn.
Pluspunten
Snelle levering! Ook had ik het probleem dat mijn besteld item niet meer op voorraad was, ik kreeg een mailtje met een alternatief en 2 dagen later was het geleverd!