Pluspunten
Het is binnen gekomen en het goede is geleverd. Ook kan je je pakket tracken.
VerbeterpuntenIk had er een vel stickers bij besteld maar deze waren gewoon in de doos gepropt en al gescheurd en los gelaten voordat ik de doos uberhaupt open had.
Pluspunten
Snelle levering discreet verpakt en goed.
VerbeterpuntenLagere verzendkosten voor kleinere artikelen.
Pluspunten
Super snelle levering. Goede product.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
de kilometerteller kabel die ik besteld heb pastte niet opde scooter terwijl dit op de website wel aangegeven was
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenEen gigantische doos voor enkele sproeiers.....
Heb nu twee keer een mail gestuurd met een vraag over een product wat ik nu heb ontvangen waar ik geen ruk aan heb. 2 weken later nog steeds geen antwoord. Kan ze niet telefonisch bereiken.
Pluspunten
Zeer ruim aanbod op de site (vespa) komen regelmatig nieuwe dingen bij. Prijs zoals elders.
VerbeterpuntenWanneer iets niet in stock is, kan het toch zo lang duren! Je krijgt wel de vraag: "geld terug of wachten" en het wordt dan ook wel verzonden, maar je moet soms enkele weken tot 2 maand geduld hebben.
Pluspunten
Vlot geleverd
VerbeterpuntenMogelijkheid om bezorgtijd in te plannen, of in ieder geval de zending te tracken.
Pluspunten
Overzichtelijke website. Ultrasnelle verzending. Competitieve prijzen.
Pluspunten
HEEL VLOTTE SERVICE!!! Super vriendelijk en prima dienst na verkoop een aanradrer!
Pluspunten
Ik kreeg waar ik om vroeg
VerbeterpuntenVeeeeeeel originele onderdelen kon ik volgens jullie website binnen 2 a 4 werkdagen krijgen. Het werd helaas 9 werkdagen!!
Pluspunten
Snelle levering goede feedback na levering artkel zonder extra kosten .
Pluspunten
goeie service klantvriendelijk
Pluspunten
Bij mijn eerste bestelling is wat fout gegaan en heb ik geen positieve beoordeling gegeven. Ik heb het nog een keer geprobeerd en neem bij deze alles terug. Wat ik bestelt had was met afstand het goedkoopst wat ik kon vinden. De levertijd is ook zeer snel, de site zeer overzichtelijk en uitgebreid.Ik zal dus voortaan vaker iets bestellen en kan dit bedrijf ook zeker aanbevelen.
Pluspunten
mooie tuning spullen.
Verbeterpuntenmisschien iets goed koper. en wanneer word gallery bijgewerkt