Pluspunten
Vrij snelle levertijd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering, product goed ingepakt
Pluspunten
ik kan geen beoordeling geven omdat ik nog geen aanbod heb ontvangen.
Pluspunten
Snelle levertijden, ook met originele onderdelen die moeten besteld worden.
Verbeterpuntenje hebt natuurlijk de quickfind feature op easyparts.nl maar je zou per scooter moeten kunnen aanklikken en zien welke onderdelen er allemaal voor jou scooter zijn want op easyparts moet je lang zoeken hoor.
Pluspunten
VerbeterpuntenVerzendingen mogen wel wat sneller, voor de rest is het een uitstekende site voor al je onderdelen.
De terugbetaling van mijn retour laat nog op zich wachten.
Pluspunten
Snelle levering, service
VerbeterpuntenSite moet makkelijker in gedeeld worden
Pluspunten
Snelle beantwoording van vragen, keurige levering in goede verpakking, goed product wat betreft toepasbaarheid en kwaliteit materiaal, goede prijs.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Alles eigenlijk: service, levertijd en kwaliteit. Kortom een topzaak!
VerbeterpuntenAf en toe is de levertijd niet accuraat. Maar dit wordt door de goeie service/communicatie eigenlijk direct opgehelderd.
eerlijk wezen over levertijd duurde veel te lang
Pluspunten
Duidelijke website, heldere bestel en betaalprocedure
VerbeterpuntenJe moet een account aanmaken. Gaat prima. Je bestelt en betaalt. Gaat prima.Bevestiging via email en daarna hoor je niets meer. Je dient dan eerst in te loggen op de website om te zien dat je bestelde artikel in backorder staat. Had hierover liever een emailtje gehad dan elke dag een nieuwsbrief.