Goede communicatie, alles netjes geleverd.

Prima zaak, snelle verzending en keurig verpakt!

Bestelling geplaatst en keurig op de hoogte gehouden. Pakje kwam de volgende dag al aan. Keurig verpakt kwam (uiteraard) het bestelde onderdeel aan. Zou zeker dit bedrijf aanraden en/of de volgende keer er weer iets kopen.

Formidastisch!

Zeer vriendelijke correcte behandeling

Hele goeie ervaring

Netjes optijd en snelle levering

Aanrader

Snelle levering en supervriendelijke klantendienst, top. Als ik nog een onderdeel nodig heb voor mijn scooter ga ik dat zeker bestellen bij easyparts.

Materialen snel geregeld en werkt super

Materialen waren snel geleverd en waren de juiste materialen en alles paste precies. Super geregeld

Snelle goede levering

Levering was snel goed ingepakt niks mis mee

Alles verkrijgbaar

Alles verkrijgbaar

Een webshop die goed werkt, volgende keer weer!

Easyparts is een goeie site om je onderdelen te vinden. Echter dit was voorheen beter... Als ik nu zoek bij Aprilia staan er geen Onderdeelnummer meer bij. Heel jammer! Verander dit weer terug, het is een groot gemis! De vorige onderdeken zoeker was veel beter.

Uitstekende service

Uitstekende website, goede opvolging, snelle levering, gewoon TOP !

Altijd de juiste onderdelen

Heel vlotte service

Goede en grote keus van Vespa onderdelen. Uitstekende levering.

Slecht

Totaal geen soepele medewerking van het personeel. Zelf het verkeerde noteren en vervolgens te horen krijgen “we versturen tot 4 uur” waardoor de zending niet verstuurd word”

Super garantie coulance regeling!

Nadat ik een swingarm besteld en gemonteerd heb op mijn motorscooter valt mij na een maand tijdens het schoonmaken op dat er een haarscheur in de swing arm zit. ik heb hiervan foto's gemaakt en navraag gedaan of dit nog onder garantie of coulance valt. Ik heb het onderdeel kosteloos mogen terugsturen en een nieuwe swingarm ontvangen. Geweldige service! Heb ook al eerder een technische vraag gesteld over mijn motor waarop ik informatie uit het werkplaatshandboek heb opgestuurd gekregen. Ik kan niet anders zeggen dan geweldige service. Ik kan EasyParts aan iedereen aanbevelen! Zij maken het onderscheid!

Top site

Top site bestel er al jaren op nooit problemen ! Geweldige service !

geld nog steeds niet teruggestuurd.

ik had vorige week een betselling geannuleerd, mar heb mijn geld nog niet terug. als je de juiste onderdelen hebt besteld is het een heel goeie website maar vanwege deze reden geef ik het toch maar 2,5 sterren.

Snelle verzending, prima prijs

Bandenset besteld waarvan de achterband meteen verzonden werd. Toen de levertijd van de voorband n stuk langer bleek was één berichtje naar de klantenservice voldoende om een vergelijkbare band te krijgen die dezelfde dag nog werd verzonden. Top service

Goede service (uitleg) vlotte levering.

Heel Goed !!

Precies wat ik nodig had voor een goede prijs .

snelle service

alleen beetje jammer , dat bezorger kennelijk mijn adres niet kon vinden. mail ontvangen trof u niet thuis. gebeurd wel vaker met koerier ups was gewoon thuis , en toch afgeleverd op ophaalpunt.

Matig

Onderdelen die niet op voorraad zijn dan ook zo aangeven. Indien anders de rest van de Onderdelen opsturen. Schrale troost, maak dit bij meerdere onderdeel aanbieders mee.

Gewoon goed

Zeer goede service

Zeer vlugge verzending zeker aanrader

VOORBEELDIG

correcte afhandeling, had zelf een fout begaan bij bestelling, zeer snelle reactie, perfecte transactie, aanrader!!!!

Gewoon top

Gewoon top ga zo door