Pluspunten
Pluspunten
Snelle en vriendelijke communicatie. Goedkoop
VerbeterpuntenJe kunt niet reageren op mail. Alles moet via een email formulier. Dat maakt communiceren lastig. Product (10 wedge lampje) komt niet overeen met de foto op de site.
ik heb via de web-site een vraag gesteld en hierover NOOIT een antwoord gekregen.
Pluspunten
snelheid /prijs
Pluspunten
Wederom alles prima!
Pluspunten
Duidelijke bestelstatus, veel onderdelen.
VerbeterpuntenProductprijs concurrerender maken, ik betaal met plezier iets meer bij u. Echter 20 euro verschil voor een DR 50cc ac cilinder (scootparts) is wel opvallend groot.
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit producten.
VerbeterpuntenDe site nog iets overzichtelijker maken en stekkertjes voor (knipper)lichtschakelaars verkopen
Pluspunten
The first delivery missed one part, but they re-ordered it after i send an e-mail without question. Very good service.
Pluspunten
de levertijd is fantastisch , zeker omdat ik vlaanderen woon had ik niet verwacht dat ze hier zo snel gingen zijn. bedankt
Verbeterpuntenhandleidingen bijgeleverd bij de motoronderdelen zou handig kunnen zijn.
benaderbaarheid.
Pluspunten
Snel en groot assortiment
Pluspunten
Bestelling volgens afspraak binnen