Pluspunten
Goede prijzen, snelle service
VerbeterpuntenTip: mensen die geen verstand van scooters hebben,.hebben moeite met de site omdat er veel dubbele producten op staan en ook bij veel producten mist een productomschrijving.
Bij levering,was er niemand thuis,de koerier heeft pakje over poort gegooid,gelukkig hebben mijn 2 honden pak niet verbeten of had mijn goederen kunnen weggooien! Toen ik thuis kwam vond ik mijn pak in het midden van mijn terras,gewoon over de poort gegooid,daar ben ik niet tevreden mee!!!
Pluspunten
Snelle levering. Juiste onderdelen
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenHet verzenden van lampen in een kartonnen koker welke in een doosje zit is niet zo handig. 1 halogeenlampje was zodoende al DOA. Zeer jammer.
Pluspunten
gemakkelijk het bestelde gevonden en besteld. snel geleverd.
Verbeterpuntenik weet niet wat
Pluspunten
Zie beoordeling
VerbeterpuntenVragen stellen via de mail vind ik wat lastig! Dit omdat je vaak meteen een antwoord zoekt. Telefonisch vind ik dit beter verlopen.En klantvriendelijker.
Pluspunten
Snelle levering en alles duidelijk
Pluspunten
Verrassend snelle levering
Pluspunten
Alles Zeer OK
Pluspunten
Bezorgt optijd, hulpzaam bij problemen
VerbeterpuntenSoms aan de duure kant
Pluspunten
altijd goede spullen geleverd en supersnel