Pluspunten
Het product is comform de wensen en is inderdaad het juiste produkt.
Pluspunten
Snelle en correcte levering van artikelen. Nette prijzen
VerbeterpuntenJammer dat de bestelling niet opgehaald kan worden in Purmerend. Dat scheelt weer verzendkosten.
Pluspunten
Indien voorradig , snelle levering.
Pluspunten
Snel en alles is correct wat ze hebben geleverd
VerbeterpuntenZe hebben mij gebeld en vroegen of ik de pakketje wou terugsturen omdat ze dagten dat het de verkeerde pakketje was.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Duidelijke terugkoppeling ivm voorraadstatus en verzendstatus. Ondanks dat niet alle onderdelen voorradig waren toch een eerste gedeelte al afgestuurd en later de nog ontbrekende onderdelen, top!!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VerbeterpuntenVoorraad beter controleren, als op de site staat dat het op voorraad is verwacht ik dat het de volgende dag geleverd is niet 4 weken later