Had een knipperlichten nodig , geholpen via mail en de volgende dag in huis

Perfect geleverd

Goede service en snel

Vandaag besteld morgen bezorgt

Waardeloos van UPS

Jullie valt niets te verwijten, keurig snel opgestuurd. Het bezorg adres was dicht wegens vakantie, heeft die eikel van ups het bij de buren in de brievenbus gegooid. Toevallig kijkt 1 van de werknemers 4 dagen later in die bus en stond er gelukkig mijn 06nummer erop. Zodoende toch nog gekregen.

Goed op de hoogte gehouden via mail

Via mail goed op de hoogte gehouden. Gelukkig een hele snelle levering.

zeer goeie ervaring met easy parts

zeer goeie ervaring met easy

Topservice

Terugkoppeling vertraagde parts kan beter

Zoals altijd de levering goed alleen zou ik iets eerder terugkoppeling willen ontvangen van de vertraagde parts

Altijd snelle levering

Goede producten

Tutto ok

Tutto ok

vlot verlopen bestelling

top

Goed ervaring

Ik heb een Topkoffer bestel voor mijn mp3. Het duurt ietsje lange ! Maar krijg heel net info van hun ! Het is nu binnen en ik ben heel erg blij mee. Nog bedankt voor jullie goede service. Mvg s.Chaiparsit

Wszystko ok

Dobry kontakt i szybka obsługa

• Poleciłbyś nas? Tak

Super snel originele onderdelen geleverd.

Easy parts heeft voor bijna elke scooter model duidelijke onderdeel tekeningen op bouwjaar en type waarvoor alle onderdelen die ik zocht zeer snel en correct geleverd worden. Heel erg bedankt.

Ok

Goede service en komt afspraken na

Ondanks ze niet bereikbaar zijn via de telefoon, kreeg ik snel reactie via e-mail. Ik werd goed geholpen en had de volgende dag mijn spullen binnen. Fijne site en goede communicatie!

Volledig assortiment Snel gevonden wat ik zocht Betalen in een aantal klikken Snelle levering

Alles binnen 2 dagen in huis

Snel en goed

Snel en goed geleverd .

Snelle levering volgens afspraak

Geleverd conform afspraak.. Makkelijke website.

super

very very good!!!!!

Duurt te lang voordat ik mijn geld terug krijg.

Als ik wat bestel wordt het bedrag gelijk afgeschreven, als ik wat annuleer heb ik na 5 dagen mijn geld nog niet terug.

Ik heb tot nu toe niets ontvangen.

Ik heb tot nu toe niets ontvangen.

Netwerk 130

1446 WR Purmerend