Pluspunten
top bedrijf.snelle levering altijd de onderdelen mooi en netjes verpakt.de laatste keer bestelde ik onderdelen de volgende dag had ik ze al binnen helemaal super.
Pluspunten
Duidelijke site.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe prijs is het zelfde als in de winkel dus mag goedkoper
Pluspunten
alles was goed
Verbeterpuntenik zou niet weten wat
Pluspunten
Snel, correct, groot aanbod
Verbeterpunten/
Pluspunten
toppie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Goede spullen
Pluspunten
Besteld op vrijdag en zaterdag geleverd, zeer snelle levering!
Pluspunten
Kunnen vrijwel alles leveren ook imitatie
VerbeterpuntenBetere communicatie richting de vervoerders aangezien ik zelf de vervoerder moest bellen dat het adres niet klopte en ze vervolgens het adres niet konden vinden vind ik een slecht punt.
Pluspunten
Correcte opvolging van de bestellingen. Een dubbel betaald onderdeel werd binnen de week terug betaald zonder dat ik er zelf iets moest voor ondernemen.
Pluspunten
Snelle aflevering en kwalitatieve producten,
VerbeterpuntenDe site layout veranderen.
Pluspunten
Pluspunten
Prima informatie over bestelling en status.
VerbeterpuntenLeveren van artikelen in backorder duren te lang.
Pluspunten
Altijd op tijd en de juiste onderdelen nu over 1 jaar al 7 bestellingen gedaan
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goede Service
VerbeterpuntenAlternatieve onderdelen controleren kloppen niet altijd. Als de product niet op voorraad is graag vermelden hoe lang het gaat duren ,soms moet je te vaak communiceren dat je het gaat annuleren.