Pluspunten
De levertijd was 14 dagen zonder bezorging dat vindt ik aardig lang maar ik kon het onderdeel nergens anders vinden dus ik heb het besteld en na 13 dagen binnen dus ik ben blij :D
Pluspunten
online kopen bij easyparts is altijd een positieve ervaring
Verbeterpuntenvoor mij moet er niets gebeuren
Pluspunten
makkelijk bestellen en ruime keuze
Verbeterpuntenproberen de onderdelen sneller bij de klant te krijgen
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenAls je een product niet direct kan leveren, geef dan wel een termijn of neem contact op zodra je het kan leveren. Het moet niet vanuit de klant komen, dat pas wanneer de klant vraagt wanneer kunnen jullie leveren dat jullie dan pas in je systeem kijken en dan denken van "oeps" vergeten, hij kan vandaag al geleverd worden.
Pluspunten
alles snel en goed geregeld
Pluspunten
Supersnel geleverd!
Pluspunten
zeer snelle levertijd. duidelijk de verzendkosten op de website genoteerd.
Pluspunten
Telefonisch bereikbaar en behulpzaam.
Pluspunten
vlotte servis
Pluspunten
Snel
Verbeterpunten-
Pluspunten
Product was in back-order, ondanks dat het product binnen 2 weken binnen. Ik werd goed op de hoogte gehouden via de site. Snelle en nette levering dus!
VerbeterpuntenVrij duur
Pluspunten
VerbeterpuntenSneller duidelijkheid geven over levertijden van een backorder
Pluspunten
Algemeen een zeer positieve ervaring om via deze weg produkten aan te kopen.
VerbeterpuntenNiet alle links naar de traceerbaarheid van de produkten werk. Geen telefonische service
Pluspunten
Betrouwbaar, stabiel en volledig
VerbeterpuntenFrequentere communicatie over bestelling die in nota staan.
Pluspunten
Wat ik erg positief vond, was de extra stevige verpakking waarin het scherm werd geleverd. Daarnaast vond ik het erg leuk dat we er veel gratis EasyParts gadgets bij kregen. Tot slot was de prijs erg scherp.