Pluspunten
Alles geleverd
VerbeterpuntenNiet alles op voorraad, daarom kreeg ik mijn bestelling veel later. En het onderdeel dat niet op voorraad was kwam later apart toegestuurd. Misschien is hier een verbeter punt.
Pluspunten
Tevreden over de site
VerbeterpuntenLevering zou iets vlugger mogen
Pluspunten
Leuke spullen, niet te duur
VerbeterpuntenSoms duurt het heel lang voor alle spullen bij easyparts zelf zijn endan kunnen jullie ze pas opsturen
Pluspunten
Aangegeven wanneer het artikel easypart verlaat via een mail
VerbeterpuntenEen betere prognose van de levertijd (bijvoorbeeld aangeven na het plaatsen van de bestelling wanneer het easypart zal verlaten)
Pluspunten
Goed geholpen toen ik op zoek was naar een bepaald stuk en ook snelle levertijd !
VerbeterpuntenJammer dat het pakket op een verkeerd adres terechtgekomen is, Easyparts ging hiervoor zorgen de volgende werkdag maar ik was het zelf al gaan ophalen. Naast dit geen enkel negatief puntje!
Pluspunten
Snel geleverd, je kan locatie zien waar je pakketje zich bevind
VerbeterpuntenOp dit moment niets
Pluspunten
alles was positief: prijs, levering, informatie,...
Pluspunten
duidelijke communicatie
Verbeterpuntende tekeningen en daaraan gekoppelde onderdelen klopt niet altijd, hierdoor bestel je de verkeerde onderdelen.
Pluspunten
Heldere website, goed navigeren, breed assortiment.
Pluspunten
goeie site
Verbeterpuntentelefoonnis bereikbaarheid
Pluspunten
hele duidelijke site. snelle levering. geen ervaring met "contacten/personeel.
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenOnline bankieren in plaats van alleen visa of vooruit te betalen voor de rest alles in orde
Pluspunten
Ook bij fouten komen ze de afspraken en en staat het geld wat je terugkrijgt van de retourzending snel op je bankrekening.
Pluspunten
snelheid
Pluspunten
Kennis en kunde heel goed. Communicatie top. En orders worden opgeknipt indien onderdelen (langer dan verwacht) in bestelling zijn, zodat onderdelen in voorraad snel ter plekke zijn. Verder heel goed punt: detailtekeningen van originele onderdelen, waarbij elk schroefje genoemd en evt. te bestellen is. Reuze handig, want soms kom je even niet op de benaming van een schroef, bout of dergelijke.
VerbeterpuntenDe prijs kan natuurlijk vanuit oogpunt van de klant altijd beter.
Pluspunten
Goeie producten
VerbeterpuntenDe klant op de hoogte houden van zijn bestelling als er een vertraging is.