Pluspunten
Snel geleverd.top .alleen wel een beetje duur.alles staat wel goed vermeld kwa onderdelen
Had gaskabel besteld, met nog wat andere producten, kabel was niet de juiste, geld nog steeds niet teruggestort, nu al twee weken geleden. jammer maar hoop dat mijn geld nog komt
Pluspunten
Snel en goed geleverd
Kon het product niet volgen via de tracking.
Pluspunten
Verbeterpuntenleveren wat besteld is, niet ander merk!!!
Pluspunten
Goede kwaliteit en scherpe prijzen en er is veel keuze
VerbeterpuntenWebsite vernieuwen Op de website kunnen zoeken op Model scooter. sneller leveren had zaterdag wat besteld en komt vrijdag pas binnen terwijl alles op voorraad was.. Maar voorheen werden mijn bestellingen altijd wel optijd bezorgdt. Ik zou zeker blijven bestellen bij easyparts.
Verbeterpunten-
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenwaneer krijg ik me spullen eens die ik heb besteld dan praten we verder wat eenn *** bedrijf ik betaal 66euro nog wat een me geld is weg en ik heb niks binnen ik kan niet eens bellen want alles gaat via de mail dus stuur me me spullen of ik wil me geld terug of er komt een rechtzaak en ik gebruik dezen beoordeling om jullie wakker te schudden
Pluspunten
Zeer goede service doe zo verder!!
VerbeterpuntenMeer banden sets verkopen. Dit is dan voordeliger voor de consument, want meestal koopt men 2 banden i.p.v. 1
Pluspunten
Alles op voorraad, erg ruim assortiment, zeer overzichtelijke webwinkel met quickfind optie zodat alleen onderdelen voor een specifiek merk en type in beeld komen. Bij beschadiging aan bestelling door transport absoluut geen moeilijk gedoe met kostenloos vervangen van beschadigde onderdelen. Prima service en klantenbinding hierdoor.
Verbeterpuntenop de site kun je bij veel artikelen alvast een voorbeeld zien het product dat je gaat kopen voor je scooter. Is een pluspunt. Het zou nog mooier zijn als bij bijvoorbeeld de uitlaten, je meer van die voorbeldplaatjes ziet zodat een betere voorstelling kan maken van hoe die uitlaat oogt onder je scooter.
Pluspunten
Vrijwel alle onderdelen zijn te vinden, zij het met enige moeite
VerbeterpuntenOnderdelen die via de tekening besteld kunnen worden zijn niet altijd passend. Ook kunnen onderdelen die wel via de tekening te vinden zijn,niet terug gevonden worden via de zoekfunctie of bij de onderdelen voor de desbetreffende scooter.
Pluspunten
Prijzen en levering
VerbeterpuntenBij verzenden van bijv 4 sproeiers. Deze hadden gemakkelijk in een envelop gekund en zou daardoor goedkoper zijn met verzending.
Pluspunten
Snelle levering, assortiment, redelijke prinzen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
levertijd was minder(onderdeel bestellen) +- 2 weken wachen onderdeel was goed verpakt in doos. ben tevreden over easy parts nl.