Hoe kan het onderdeel worden toegepast en wat kan je er zoal mee. verder top
Pluspunten
Mooi achterlicht makkelijk te bevestigen en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede klantenservice!
VerbeterpuntenAfleverdienst (Dhl) werkt slecht...
Pluspunten
Briljante site, zoekt heel gemakkelijk aa, stelt alternatieven voor en laat hele duidelijke foto's zien. dat is voor mij ook een hulp bij het sleutelen :-) Als ik weet hoe het er uit hoort te zien, kan ik ook zien wat er aan schelt. Bestellen gaat hel gemakkelijk. Ik maak vel gebruik van de HotList, een soort verlanglijst. Heel gebruiksvriendelijk
VerbeterpuntenIk kan ze op dit moment niet verzinnen. Als ik de huidige sites vergelijk steekt EasyParts er bovenuit, voor mij.
Pluspunten
Werkt prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed te vinden onderdelen.Snelle levering.
Pluspunten
Ik heb slechts een onderdeeltje besteld. Het werd geleverd volgens afspraak.
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling, veel op voorraad, goede kwaliteit onderdelen,
VerbeterpuntenHogere kortingen op duurdere producten zoals complete kappensets, een telefoonnummer voor informatie of contact een email word altijd later beantwoord en een telefoonnummer gelijk, producten toevoegen van stage 6 die andere bedrijven wel verkopen het is een goed merk sterke kwaliteit.
Pluspunten
Snelle bezorging en goede service
misschien een volgende keer de weerstandjes in een bubbel envelope doen.ipv groot pakket.
Pluspunten
Snel