Pluspunten
snelle levering.
Verbeterpuntenbij het aankopen ,en het laten bezorgen van, stickers als aankoopproduct, kan beter volstaan worden met lage briefporto en brievenbus bezorging en dan hoeft er eigenlijk geen pakket te zijn en niet te worden aangebeld. door een postbode.
Pluspunten
Zeer goed en zeer betrouwbaar bedrijf met een goeie en snelle service
VerbeterpuntenProberen van de afzonderljike onderdelen zo groot en goed mogelijk te laten zien in de afbeeldingen,
VerbeterpuntenVoor 8 uur besteld volgende dag in huis
Pluspunten
Goede service!
VerbeterpuntenAls een artikel langer duurd de klant een mail sturen. Verder perfect!
Pluspunten
Snelle afhandeling van een bestelling en levering. Duidelijke nette site
VerbeterpuntenDirect een vraag kunnen stellen met contactlink over/bij een bepaald product.
Pluspunten
Hele snelle service en levering
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit
VerbeterpuntenBij de Motip hittebestendige verf staat op de verpakking: Hittebestendig tot 850 graden Celsius. Maar op de site staat tot 650 graden Celsius. Maakt verder niet uit voor de kwaliteit maar gewoon een verbeterpuntje.
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Goed en netsje verpakt
Pluspunten
Vriendelijk Behulpzaam Correct
VerbeterpuntenPrijzen verlagen Betaling via bankcontact online mogelijk maken
Pluspunten
Snelle levering en als er iets fout is geleverd is het ook weer snel opgelost.
Pluspunten
Snelle levering van artikelen op vooraad.
VerbeterpuntenKlanten informeren via mail over de te verwachten leveringstermijn van artikelen in back order.
Pluspunten
Service, gamma aan producten
Pluspunten
De onderdelen die op voorraad waren, kwamen de week nadat ik ze besteld had binnen.
VerbeterpuntenIk wacht nu al 3 weken op het belangrijkste onderdeel van mijn bestelling. Die staat helaas nog steeds in \'back-order\'.
Pluspunten
Correcte levering
VerbeterpuntenEerder communiceren dat een bestelling niet / nog niet leverbaar is