Pluspunten
duidelijke website gemakkelijk bestellen supersnelle levering
Pluspunten
snelle levering,goede prijzen ,betrouwbaar.
Pluspunten
Bedrijf komt zijn verplichtingen na. Als iets er lang niet is krijg je gewoon je geld terug. Goede service!
Pluspunten
Redelijke prijzen voor goede kwaliteitsproducten. Supersnelle levering.
neen
Pluspunten
Misleiding dit mag niet
VerbeterpuntenNiet meer misleiden dat is strafbaar
Pluspunten
Je kunt er alles goed vinden
VerbeterpuntenDat je sommige produckten op de foto niet goed ziet zodat het als het binen komt er anders uit ziet.
Pluspunten
snelle levering goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Super bedrijf! Alles mooi binnen de tijd en goed verpakt geleverd! Bovendien werd mijn bestelling kosteloos verstuurd, en was de prijs goedkoper dan bij de lokale dealer! Een welgemeende DANKJEWEL!
Pluspunten
Indien alles op voorraad, meestal binnen 1 a 2 werkdagen na betaling geleverd. Overzichtelijke site. Bij producten die langer dan 1maand in backorder staan krijg je automatich een herrinering en voorstel om te annuleren + terugstorting van het geld. Uitgebreid assortiment en beschikbaarheid van orginele onderdelen. Ik blijf hier zeker bestellen!
VerbeterpuntenSommige orginele onderdelen, met name niet bijzondere boutjes, zijn soms erg hoog geprijst (zoals bijvoorbeeld een simpel boutje om een ketting bescherm kapje te monteren, 22 euro) Het lijkt mij zeer fijn als er bij zulke onderdelen, indien mogelijk een alternatief word getoond. Verder geen op of aanmerkingen.
Pluspunten
Snelle levertijd. Goede producten
Pluspunten
Goede service, en zeer makkelijk onderdelen zoeken via de tekeningen!
VerbeterpuntenBij alle onderdelen die je kunt bekijken via de tekeningen. een foto van elk onderdeel. sommige onderdelen hebben nu wel een foto en sommige niet.
Pluspunten
Ideaal om thuis te bestellen
VerbeterpuntenSite iets makkelijker maken met zoeken. Graag per telefoon vragen kunnen stellen
Pluspunten
De snelheid
VerbeterpuntenGoed
Pluspunten
Personeel heb ik niet gezien en nazorg heb ik niet nodig gehad :-)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer snelle levering prima in orde