Pluspunten
grote keuze van wisselstukken ,snelle service en goed van prijs
Pluspunten
ze zijn de goedkoopste op het moment
Verbeterpuntenopsturing en na zien of de stukken wel voor het model brommer of scooter is
Pluspunten
vind het heel fijn dat jullie iets wat niet leverbaar is dan toch zo snel mogelijk opsturen.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering Deugdelijke producten Verzendkosten
VerbeterpuntenPrijs, de prijs ligt in het algemeen wel duurder bij easyparts, maar daar heb je ook weer je voordelen mee, garantie etc
Pluspunten
Alle onderdelen en snel
VerbeterpuntenIk heb wel eens dat als er al een bestelling geplaats is, ik wat ben vergeten te bestellen dan moet er weer een bestelling geplaats worden, dat gebeurt dus niet, mooiste was als je dat nog kan toevoegen zolang de bestelling nog niet weg is natuurlijk. Vriendelijke groet Mario een tevreden klant
Verbeterpuntennee
Toen ik mijn bestelling was geplaatst en had betaald, moest ik er zelf achteraan mailen wanneer dat het product binnen kwam. Er werd geen tussentijdse contact gehouden. En in het nieuwe jaar moest ik wederom weer zelf mailen. Jammer is dit.
Pluspunten
snelle levering en de juiste onderdelen gehad geen verzendkosten gewoon zoals het hoord
nee
Pluspunten
Snelle levering; keurig verpakt
Pluspunten
Snel en keurig afgeleverd.
VerbeterpuntenZou niet weten wat er verbeterd moet worden.
Pluspunten
site is makkelijk te bekijken, onderdelen zoeken gaat eenvoudig, snelle levering
Pluspunten
groot assortiment
Pluspunten
goeie, duidelijke website, nette prijzen
Verbeterpuntensnelheid levering mag wat sneller, maar moet er bij zeggen dat het rond de feestdagen was.