nee
Pluspunten
Snelle levering en dmv tekeningen op hun site goed het juiste onderdeel te vinden
Pluspunten
Super snel geleverd en een zeer goede manier van communicatie. De berichtgeving is snel en accuraat. Daar kunnen veel websites een voorbeeld aan nemen.
Pluspunten
snelle levering en duidelijke website
Verbeterpunten.
de afleverservice liet te wensen over
Pluspunten
SNELLE LEVERING
Verbeterpuntennee
Pluspunten
heb vandaag het pakje gekregen na 4 dagen voor mij ok.
Verbeterpuntenmischien een tip leveren vi dhl
Pluspunten
Prijs, snelle levering , veel voorraad (ook speciale dingen) geen gezeur bij garantie.
Pluspunten
Keurige levering volgens opdracht, mooi verpakt, en correct op tijd afgeleverd
Pluspunten
technische kennis en het beantwoorden van bv mail met technische vraag
Verbeterpuntenlevertijd zou sneller kunnen van de nazorg en garantie heb ik nog geen gebruij van hoeven te maken
Pluspunten
Het product is netjes binnen 1.5 dag ontvangen, goede kwaliteit producten goed verpakt
Verbeterpunteniets goedkoper graag, zulke scooteronderdelen worden vaak gestolen wat bij mij is gebeurd dus er is veel vraag naar de prijs kan wel ietjes omlaag dat heeft niet zoveel effect op uw omzet
Pluspunten
Groot assortiment lage prijzen snelle levertijd
VerbeterpuntenVerzendwijze, een paar schroeven en boutjes hoeven niet helemaal in een doosje verstuurd te worden zodat de verzendkosten hoger worden dan de producten.
Pluspunten
Hele snelle levering indien de stukken in voorraad zijn. Ook heel ruime keuze in wisselstukken
Verbeterpuntenspaarkaarten of punten om vermindering te krijgen bij regelmatig aankoop voor trouwe klanten